Mahatma via Natalie Glasson: Att Förstå Uppstigningskänslor, 12 augusti 2022

 

 

Mahatma Genom Natalie Glasson: Att Förstå Uppstigningskänslor

12 augusti 2022

Originalkälla: Sacred School of OmNa

https://tinyurl.com/2c4w52ak

Hälsningar och kärlek sträcker sig från alla aspekter av mitt väsen. Jag är medvetandet, energin känd som Mahatma, jag existerar genom hela 352 nivåer av Skaparens universum. Det är mitt syfte att också övervaka Skaparens kosmiska nivå. Var och en av er är en del av min energi och flödar genom mitt väsen och medvetande för att manifestera och existera i Skaparens Universum.

Idag vill jag tala om känslor. Det är dags att erkänna inverkan av Uppstigningen på era känslor.

Uppstigningen påskyndar och rör sig framåt i hög hastighet. Det betyder att du kan känna dig obalanserad, osäker eller förvirrad när du växer andligt. När du vaknar kan du få en ny insikt om dig själv som ett uttryck för Skaparen. Det finns en period när du vänjer dig vid den nya vibrationen. Denna tidsperiod är när din känslomässiga kropp kan uppleva höga eller dramatiska reaktioner.

Du kanske känner dig sårad av någon annans ord, du kan känna dig extremt känslomässig eller upprörd, eller kanske tvärtom lustigt glad. När din kropp och din varelse anpassar sig till den nya vibrationen av Uppstigning som du har nått, kan det betyda att du upplever känslomässiga toppar och känslomässiga dalar.

När väl din vibration och ditt väsen har vant sig vid den nya Uppstigningsenergin du har nått och förkroppsligat inifrån ditt väsen, då kan du behålla din balans. Du är speciellt kapabel att förbli balanserad i din känslokropp. Det betyder att samma upplevelser som orsakade dig smärta eller skada, eller extrem lycka kanske inte har samma inverkan. Du kanske upptäcker att det bara finns en liten reaktion i din känslokropp.

Vissa människor kan uppleva ett Uppstigningsskifte varannan dag, medan andra kan uppleva ett skifte med några månaders mellanrum.

När du blir van vid en ny energiförståelse eller medvetenhet, är det i den tiden av förkroppsligande som det finns ett behov av självkärlek, speciellt självkärlek till den känslomässiga kroppen.

När många själar ger sig själva självkärlek, älskar sig själva villkorslöst, är det ofta riktat mot den fysiska kroppen, eller varelsen i allmänhet. I dessa tider när förkroppsligande äger rum, efter ett skifte, finns det ett behov av att rikta självkärleken till den känslomässiga kroppen.

Den emotionella kroppen kan då snabbt få balans och bearbeta den nya vibrationen, förkroppsliga den, agera och reagera från den nya vibrationen. Detta kan ske helt enkelt genom avsikt, du kan föreställa dig, känna, erkänna eller till och med konstatera att du delar och ger din kärlek till din känslokropp.

Du kan föreställa dig kärlek som flödar från ditt hjärtchakra, kanske som ett rosa eller grönt ljus, och fyller upp din känslokropp i ditt aurafält, från botten av din varelse till toppen som om du fyller den med flytande ljus. Att uppnå detta varje dag, och speciellt när du upplever en mycket extrem reaktion i din emotionella kropp kommer att tillåta din emotionella kropp att lugna sig och balansera sig med högre hastighet.

Processen låter din emotionella kropp stiga upp på ett mycket vackert och viktigt sätt. När du fyller din emotionella kropp med kärlek, släpper du också känslomässiga band, känslomässiga knutar och känslomässiga sår från tidigare och samtidiga liv.

I grund och botten är det som en rensning och en befrielse för din känslokropp. Det gör att mönster av känslomässiga reaktioner också frigörs.

Med självkärlek öppnar sig din emotionella kropp för att ta emot nya Uppstigningsmönster som stödjer nya insikter, upplysning, förståelse, vibrationer och helande. Därför är din emotionella kropp i linje med din Uppstigning och din inre essens, vilket gör det lättare för dig att vara ett uttryck och en ledstjärna för kärlek och Skaparens vibration.

Det gör det lättare för dessa vibrationer att flöda genom din emotionella kropp och att stödja din emotionella kropp i dess läkningsprocess, samt att låta din emotionella kropp stödja hela din varelse.

Din emotionella kropp är mycket viktig och en nyckelaspekt av din manifestationsprocess. Därför, om din emotionella kropp är i linje med din essens och din själ, ger din emotionella kropp dig energin och bränslet för att skapa det du önskar och drömmer om från ett utrymme av sanning inom ditt väsen. Med denna förståelse är det lättare att erkänna dina känslor, att utforska dem, gå in i dem och uppleva dem.

Då har du möjlighet att fråga:

Vad är budskapet?

Vad vill din känslokropp dela med dig eller varna dig för?

Eller så kan du gå direkt till att ge självkärlek till din emotionella kropp eftersom detta kommer att stödja dig i att inte bara förbereda din emotionella kropp, stödja en frigörelse och kanske till och med ge insikter om varför det känslomässigt höga eller låga inträffade.

Detta är en mycket enkel process, det är ett mycket värdefullt verktyg för att förstå dina Uppstigningskänslor, känslorna som uppstår när du stiger upp, eller hur din känslokropp reagerar.

Det har varit en ära att tjäna dig,

Jag tackar dig,

Jag är Mahatma

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...