Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 september, 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 september 2020

 

Mänsklighetens Enorma Tillväxtcykel

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har undersökt mänsklighetens medvetande tillräckligt länge för att veta när ni befinner er i en period av enorm tillväxt, och ni befinner er i en av dessa perioder just nu. När ni upplever en enorm tillväxt kan ni ha olika upplevelser som individer, och dessa upplevelser beror på om ni har slutfört det arbete som ni har velat göra med er själva, eller om ni inte har kunnat göra det av någon eller annan anledning.

Om ni har slutfört den stora majoriteten av arbetet ser en tillväxtcykel ut som expansion. Det ser ut som att ni kan gå längre i era relationer, i er karriär och i er andlighet än någonsin tidigare. Ni rider på vågen. Om ni är en av dem som inte har gjort så mycket arbete med er själva, kollapsar vågen in i er och drar er under. Därför kan vi se hur många människor vid den här tiden kan uppleva några intensiva växtsmärtor.

Från ert perspektiv är det mycket bättre att rida på vågen än att bli begravd av den, men de som har begravts får uppleva att stiga upp. Och när ni väl har stigit upp och borstat dammat av er, kan ni och ni kommer till den goda delen av tillväxtupplevelsen. Vi har sett det gång på gång. Vi vet att det är så viktigt för er alla att bara vara där och fortsätta att stå upp när ni nockas.

Vi vet också att det för många verkar som att antalet gånger och på hur många olika sätt man kan slås ner är oändligt. Men lita på oss när vi säger att det slutar så småningom, och ni kommer alla att rida på energivågorna till de nya utvidgade versionerna av er själva och resten av mänskligheten. Vad ni vill fokusera på just nu är det faktum att tillväxt sker. Vad ni vill göra, i varje ögonblick som ni kommer ihåg att göra det, är att försöka hänga med genom att släppa taget.

Att hänga med genom att släppa kan verka som en paradox, men vi lovar er att det fungerar. Acceptans fungerar. Överlämnande fungerar. Att släppa bihang fungerar, och de fungerar eftersom er uppstigning är oundviklig. Det enda som gör motstånd till er uppstigning är när ni håller fast vid något som är tungt, något som tynger ner er, något som är gammalt och bekant, men ändå begränsande.

Det är dags för er alla att släppa allt som begränsar er och att inse den potential som ni har inom er hela tiden att bli era högre jag, att gå längre än mänskligheten någonsin har gått tidigare. Detta är en enorm bedrift, ett enormt åtagande och något som är värt att stå upp för gång på gång.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

You may also like...