Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 oktober 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 oktober 2018

Per Staffan 23 oktober 2018

Vad Ni Vill Känna ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har sett tillräckligt av interaktionerna mellan människor för att veta vad den motiverande faktorn är för de flesta av era kontakter. Ni vill ofta känna er uppskattade, älskade och till och med avgudade av dem ni kommer i kontakt med, och ändå kommer ni i kontakt med någon annan som vill uppskattas, älskas och eventuellt till och med avgudas. Det finns ett bättre sätt att interagera med varandra.

Ni vill fylla er med den kärlek ni verkligen är innan ni kommer tillsammans med någon, och även innan ni har ett möte med en främling. Ni vill känna den kärleken flyta genom er så mycket som möjligt, och ni vill att den kärleken kommer inifrån er.

Oavsett om du inser det eller inte är kärleken som du söker från andra, och till och med uppskattningen, och definitivt tillbedjan, villkorlig. Du vill kunna gå fram till den mest exentriska människan och få den excentriska personen att validera dig. Du vill vara den enda som han eller hon finner acceptabel.

Det är naturligtvis ett problem med detta tillvägagångssätt. Du får inte ofta vad du vill från andra. Så det vi rekommenderar är att ni skriver ner alla saker som ni vill ta emot från andra och är helt ärliga mot er själva när ni gör den listan. Och fråga er hur ni kan hitta allt som finns på er lista inom er.

Varhelst ni behöver gå med ert medvetande, oavsett vilka chakran ni behöver utforska, säkerställ att ni är villiga att ge er själva allt som ni någonsin har bett någon annan att ge er och kom till era kontakter med varandra med avsikt att ge mer. Ge mer beröm. Ge mer uppskattning. Var villiga att ge till den andra personen inte för att han eller hon har uppfyllt vissa villkor, gör det för att du vill känna att det flyter genom dig.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...