Arkturierna via Daniel Scranton, 20:e november 2017

 

 

Ni är Förändrarna ∞ Den 9:e Dimensionens Arkturiska Råd

 

När ni tillåter motståndet att försvinna av hur
det har varit och och som det nu är, och gör mer än
bara tror, då kommer förändringarna.

Då blir ni de kraftfulla versionerna av er själva

som ni alltid vetat att ni skulle bli under denna livstid.

Ta tillbaka er kraft, tro på er själva och börja de

förändringar som startar i ert eget inre

   ∞ Den 9:e Dimensionens Arkturiska Råd

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta med er alla.

Ni har lyssnat och ni har mottagit, ni har öppnat upp er själva för så mycket information och många av er väntar och undrar, eftersom det har talats och skrivits så mycket, men fortfarande har väldigt lite förändrats på planeten Jorden. Det har avgetts löften om förändringar, nya regeringssystem, nya ekonomier och en total avsaknad av gränser.

Ni lyssnar, läser och väntar. Vi föreslår att ni inte väntar längre på förändringarna. Istället anmodar vi er att själva inleda dessa förändringar, och skapa det ni vill uppleva. Vi föreslår inte att ni allesammans ska försvinna bort, utan vi menar att ni kan börja leva på ett sätt som om förändringarna redan hade kommit.

Sluta lyssna på ledarna i regeringen, politikerna. Sluta låtsas som om de har kontroll och makt över er. Tro inte för en sekund att allt ni behöver göra är att rösta fram rätt personer. Förändringarna börjar med er. Ni är förändrarna. Ni är de som tror på oss när vi talar om en ny Jord, när vi talar om fred, harmoni och jämlikhet. Ni vet att alla på planeten Jorden lätt kan få tillräckligt med mat, kläder och tak över huvudet.

När ni släpper motståndet mot hur saker och ting har varit, hur de är nu och gör mer än bara tror, då kommer förändringarna. Och då kommer ni att bli de kraftfulla versioner ni alltid visste att ni skulle bli under denna livstid. Ta tillbaka er kraft. Tro på er själva, och börja åstadkomma förändringarna, från ert inre och från era samhällen.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat förbindelsen med er.”

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

Du gillar kanske också...