Mike Quinsey – Kanaliserar sitt Högre Själv – 15 februari 2019

Mike Quinsey – Kanaliserar sitt Högre Själv – 15 februari 2019

 

Ni har ett uttryck som säger att världen är ert ostron och det är sant, för pärlan i det är du. Efter så många liv och många utmaningar, står ni idag på stegen för Uppstigning. Ni har hållit era huvuden högt och har alltid stigit upp efter de mer prövande upplevelserna. På sätt och vis är det lika bra att ni inte minns alla era tidigare upplevelser, eftersom det skulle kännas tungt inombords. Självklart kom de i liv som inte var så krävande, för hela tiden låg tonvikten på er utveckling. Graden av utmaningen ni fick var med ert godkännande, och vi försöker aldrig att få er att avancera för fort. Det är faktiskt ni själva som ofta är så angelägna om att driva på, medan vi varnar er för att gå för fort fram, för att även med vårt stöd, är det ni som måste utföra det. Det skulle inte bli någon vinst för er, om vi gjorde mer än att hjälpa er med våra råd.

Ni förstår verkligen inte vilken stor prestation ni utförde när ni passerade markören. Vi är fortfarande glada och fulla av beundran över era framsteg, och avsikten att fortsätta oavsett vilka uppdrag som än finns framöver. Ni utvaldes för att få möjligheten att förbereda er för Uppstigningen, för att vi med all rätt trodde att ni hade tålamod och styrka att bli framgångsrika. Men på grund av den fria viljan har vissa själar inte anammat sina uppgifter, och saknade ibland beslutsamheten för att lyckas, kanske för att de tröttnade på kraven. OBS! Det kommer alltid ett annat tillfälle, det är ingen brådska, men vi försöker att driva på er som är på gränsen till Uppstigning. Vi vill att ni ska bli framgångsrika, eftersom mycket nu väntar på er med en total förändring, jämfört med det ni blivit vana vid. De goda tiderna börjar snart, och det kaos som förekommer på Jorden just nu, kommer att upphöra. Följt av logiken med att stoppa kärnvapenkrig, och ni inser att det är början på slutet för våldsamma konfrontationer. Ni kan vara säkra på att vapnen kommer att tysta, och det uppnås lätt.

Vi berättar dessa saker för att vi inser att vissa själar har uppfattningen att saker förändras för snabbt, eftersom så mycket negativitet måste rensas från Jorden. Ni får hjälp från många källor ni är omedvetna om. Vet att er Galaktiska familj övervakar era framsteg och aldrig är långt borta. Om så behövs kan de komma till Jorden på ett ögonblick, så ni är totalt skyddade från eventuellt yttre intrång. De vackra Avians övervakar er, och deras närvaro säkerställer att ingen yttre störning kan ske. De har ett särskilt intresse för ert välbefinnande, och hjälper mänskligheten på sätt som ni aldrig varit medvetna om, och dessutom är Plejadierna nära er. Ni är skyldiga dem mycket för deras varaktiga kärlek till mänskligheten, i synnerhet Plejadierna som är er familj.

Begränsa inte era visioner för framtiden, eftersom ni kommer bli positivt överraskade över hur mycket som känns upplyftande, då ni stadigt riktar in er på vägen till att bli en Galaktiskt Varelse. Det kan dröja ett tag men det är ert öde, och ni siktar högt i allt ni gör. Som ni ibland säger ”Det bästa ligger framöver” och det stämmer, så håll fokuset starkt på er valda väg, och vet att ni får hjälp i varje sväng, och direktiv från de som har en sådan kärlek till er. Kom ihåg att ni nu kan frigöra er karma, eftersom ni själva har möjligheten att välja vilken väg ni vill ta.

När ni höjs upp, ägna då en tanke till de själar som frivilligt spelade de mörka Varelsernas roller. Precis som ni, föddes de med allt de behöver, vilket tillåter dem att utarbeta sina livsplaner. Alla har en roll att spela och de visar er hur mycket de kan utmana Ljuset, och de har varit ganska framgångsrika. Er roll har varit att höja er över sådana negativa energier, behålla ert ljus och agera i enlighet därmed. När ni stått bredvid och tittat in, då måste ni säkert hålla med om att ni ibland blivit prövade till gränsen. De gamla sätten och dagarna är över, och ni kommer utan tvekan att erkänna att era erfarenheter har gjort er allt starkare. Tänk på en teaterföreställning, den slutar när ridån går ner och när den öppnas igen står alla på en rad tillsammans, och håller ofta varandra i hand när de bugar för publikens applåder. Naturligtvis är livet på Jorden på riktigt, men tänk på att varje själs livsplan är organiserad på sätt som får karma att rensas, även om det ibland finns kära själar som offrar sig helt på grund av sin stora kärlek till er. Den mest uppenbara var Jesus, som villigt gav sitt liv för att hjälpa Människan att hitta kärleken och förståelsen, som saknades i deras liv på Jorden.

Vilket underbart arrangemang det finns i Anden, som tillåter att mer erfarna och utvecklade själar hjälper dem som följer i deras fotspår. Det följer med när ni stiger upp i ännu högre vibrationer, och ni kan alltid kalla på högt utvecklade själar för hjälp. Systemet är välbeprövat och testat, och som ni säkert förstår har det fungerat mycket, mycket länge. De själar som har gått över före er, har mycket erfarenhet som ni kan ta del av, och kan ganska exakt förutse det ni bör göra när ni utvecklas. Ni måste ha hört uttrycket att det inte finns något nytt i världen, och nu kan ni kanske förstå varför det är så. Alla kombinationer av omständigheter har provats gång på gång, och i de högre dimensionerna är naturligtvis allt i nuet, och ni kan uppleva precis det ni väljer. Till exempel så kan ni gå tillbaka i tiden till vilken period ni vill, och återuppleva händelser där igen.

Kära Ni, att acceptera att ”allt är i nuet”, är förmodligen för mycket för att kunna ta till er, och återkalla alla detaljer i era upplevelser. Men när ert medvetande expanderar så blir ert minne expansivt, så mycket att ni kan tona in till någon upplevelse ni vill återkalla. När ni flyttar ut från de lägre vibrationerna, kommer ert återkallande av händelser att förbättras. Allt som hänt i er nuvarande cykel registreras fortfarande i etern, och ni kan gå tillbaka och rätta till något som finns i ert minne. Lyckligtvis kommer ni att utvecklas i en takt som passar er, så ni bör inte bli överväldigade av de förpliktelser ni bär på.

Låt er vision om framtiden stå fast, för om ni gör det så hjälper ni det att manifesteras tidigt, genom att höja vibrationerna. Fotonbältet är också en del av er upplyftning, och ni är gott och väl på väg mot ert mål, och inom en inte alltför avlägsen framtid, kommer de stora Varelserna att visa sig på Jorden igen, för att vägleda er.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa under era dagar på vägen till fulländning. Detta budskap kommer genom mitt Högre Själv.

I Kärlek och Ljus.

 

Mike Quinsey.

 

Website: Tree of the Golden Light

 

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...