Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 januari 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 januari 2022

 

Undoing Your Subconscious Programming ∞The 9th Dimensional Arcturian Council

 

Upphävande av Din Undermedvetna Programmering ∞Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

 

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har utövat vår fria vilja att utforska era undermedvetna sinnen och vad de innehåller som kan hålla dig tillbaka från att vara den du verkligen vill vara i världen. Vi har märkt genom vår utforskning att det finns många vanliga teman som körs i människors undermedvetna sinnen. Du delar ett gemensamt tema om att känna dig ensam och tro att alla till slut kommer att överge dig.

Nu kanske du inte är medveten om den tron, men det är det som gör den undermedveten. Den kommer inte till dig från samhällelig programmering. Den kommer till dig från tidigare livserfarenheter. Ni har alla haft upplevelsen av att vara lämnade helt själva utan någon i mänsklig form som hjälper er, stöttar er och älskar er.

Nu, när du kan erkänna att du håller denna undermedvetna övertygelse, det är då du kan börja göra något åt det. Först och främst måste du övertyga dig själv om att du aldrig kan vara ensam, även om alla andra i människo- och djurform överger dig. Så du måste känna efter dina andliga vägledare. Känn efter närvaron av de vackra varelserna som har ägnat sig åt dig, för de finns alltid i närheten. Du kan alltid lita på dem.

Därefter vill du inse hur kraftfull du är som individ. Du vill visa för dig själv att du kan skapa så mycket genom kraften av din vibration. Så vad du behöver göra är att ge dig själv något som du kan tro är möjligt att skapa för dig själv, och sedan hitta vibrationen av det så att du kan få den upplevelsen och visa för dig själv att även om du lämnades helt själv, så skulle du ha dina andliga guider och din förmåga att skapa din verklighet.

Nu, när du väl har övertygat ditt sinne om att denna undermedvetna övertygelse inte är något du behöver fortsätta att hålla fast vid, kan du göra arbetet med att komma åt minnen från de livstiderna, eller till och med från de upplevelser i denna livstid där du blev övergiven, och du kan bearbeta din sorg genom att känna den i nuet. Och genom att göra det kommer du att släppa den, och det kommer inte att finnas behov för dig att hysa någon tanke, medveten eller undermedveten, om att bli övergiven av någon, inte ens i din död.

Detta skulle vara ett utmärkt ögonblick i din evolution till att befria dig från den där undermedvetna tron och sedan medvetet aktivera den som erkänner att du har kraften att skapa den verklighet som du vill uppleva, och om den verkligheten inkluderar många nära och kära omkring dig, då kan du säkert ha det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att ha kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...