Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 december 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 december 2018

Den hjälp du har sökt ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har märkt att trenden på planeten Jorden just nu är att leta efter sätt att skapa en bättre planet för alla. Ni har nått en tipp punkt i er evolution, och det finns inget stopp för den kraftfulla energin som ni har för att gå mot förverkligandet av den världen, även innan skiftet är klart.

Ni behöver inte vänta på att utomjordingar ska landa, och ni behöver inte vänta på massarresteringar. Ni behöver inte ens vänta på tilldragelsen för att skapa den värld som är välgörande för alla att vara med om. Det är den rörelse ni gör mot den här världen som är ganska märkbar för oss, när vi ser er nå ut till de som är i behov, och vi ser er stödja varandra och vill veta hur ni kan göra mer för att tjäna.

Nu kommer denna trend att fortsätta, och drivkraften fortsätter att bygga på sig själv när ni ser resultaten av era medvetna skapelser. När ni är kompetenta att hjälpa er själva i den utsträckning ni möjligtvis kan, då kommer ni att få hjälp och den teknik ni vill göra allmän, svepande förändringar till det bättre för hela mänskligheten.

Nu säger vi inte att ni måste förtjäna denna hjälp eller att tekniken hålls tillbaka tills ni hittar möjligheten inom er att skapa den här jorden vi pratar om. Vad vi säger är att när ni håller rätt vibration för att få mer hjälp, då kommer ni att få det. Det är då det inte kommer att bli störningar, det kommer att bli en förbättring av vad ni redan har gjort.

Ni vet alla att detta sant. Ni vet att när ni hjälper varandra, lägger ni ut en vibration som måste komma tillbaka till er. Och det kommer att komma tillbaka på ett mycket stort sätt. Det är genom att hjälpa varandra ni öppnar dörren för mer hjälp från ovan.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...