Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 mars, 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 mars 2020

 

Varför något inträffar

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”När du upptäcker orsaken till att något har inträffat kan det vara en lättnad för dig. Det kan ta bort något av trycket och det kan ge dig ett nytt perspektiv som gör att du kan ändra hur du ser händelsen. Det är därför många av er vill ha information. Du vill veta vad det handlade om. Du vill förstå varför saker händer, särskilt när de händer i ditt liv.

Det enkla svaret på den frågan skulle alltid vara, ”Eftersom du skapade den, för att du trodde att det var den bästa upplevelsen du kunde ha gett dig själv i det ögonblicket.” Och ändå kan svaret vara något otillfredsställande, oroande för några av er och till och med få dig att känna dig förvirrad och arg. För varför skulle du skapa en situation för dig själv som inte var idealisk? Varför skulle du utsätta dig själv för någonting?

Det du alltid strävar efter på själens nivå, det högre jaget, Källan, är att ha upplevelsen av dig själv som det som är Kärlek, det som Vet, det som är Kraftfullt, för det är vad Du är. Så när saker händer på det fysiska planet som utmanar alla dessa sanningar om vem Du är, verkar det inte vara meningsfullt. Men det är faktiskt perfekt på samma sätt som du har upplevt det, eftersom du ger dig själv möjligheter att känna dig själv som den villkorslöst älskande varelse som är allvetande och allsmäktig så länge inget annat är bevisat.

När du kan hålla det perspektivet trots att allt omkring dig verkar tyda på att du är mindre än vad du verkligen är, så kommer du ha förstått och dra nytta av skapelsen. Du förstår att när du befinner dig i en situation kan du bli så intrasslad i vibrationen av den att du tillfälligt förblindas för dessa fakta om din natur och när du inte är i mitten av situationen och du har din välbalanserade synvinkel, kan du enkelt se varför du skulle ha skapat något för dig själv som var obehagligt, smärtsamt, till och med livshotande.

Och det är vad du behöver hålla i ditt medvetande vid de tillfällen då allt omkring dig verkar falla sönder, eftersom allt som hölls upp av dig före sammanbrottet var bara en illusion ändå. Det var inte där för att reflektera för dig vilken bra liten skapare du är. Det var där helt enkelt som ett stöd till den mycket större historien om den fulla kunskapen om dig själv som Källan.

Så det är därför det är så nödvändigt, så viktigt för dig att släppa alla måsten, eftersom dessa måsten hindrar dig från att veta sanningen om vem du är. Eftersom de bara är symbolerna, men de är inte de riktiga sakerna, eftersom det verkliga är ett tillstånd. Och det är vad du alltid sträcker dig efter – du sträcker dig alltid till ett tillstånd. Och ingen omständighet, ingen mängd väggar som faller sönder runt omkring har kraften att hindra dig från att vara.

Det är dags att släppa illusionen, det låtsas liv som många av er har blivit så trollbundna av och helt enkelt hålla den kunskapen om din gudomlighet i ditt centrum, i din kärna, och att ge ut det så att alla och allt omkring dig kan se det och känna det och bli betjänt av det. Då kommer det att vara ganska lätt att förstå hur och varför något har inträffat i ditt liv, för det kommer alltid att vara resultatet av den frekvensen och du kommer alltid att veta att du var den som var bakom det.”

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...