Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 mars, 2023

 

Konspirationsteorier, kabaler och nycklar till kungariket ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är en förlängning av vad du är, precis som du är en förlängning av vad vi är. Och även om det uttalandet kan få en människa att känna sig varm och suddig inombords, tvingar det dig också att dra slutsatsen att varje människa också är en förlängning, och du är en förlängning av dem. Och det kan vara bekymmersamt för dem som vill separera. De som vill dra ett streck i sanden har väldigt svårt att acceptera att alla och allt utanför dem också finns inuti dem, också är en del av dem som projiceras på utsidan i syfte att få individen att älska den fallna aspekten av mig själv.

Det som fallit kan alltid lyftas. Det som är förlorat kan alltid hittas, och det som verkar vara det omöjliga är alltid möjligt. Du behöver bara ändra ditt sätt att se på världen för att förändra allt, och du kan starta den processen genom att ändra hur du ser på dig själv och alla andra som finns i ditt liv. Det du fruktar, det du hatar och det du dömer fastnar på dig som klister, och det du älskar expanderar. Det du älskar ger dig mer möjlighet att lära känna dig själv. Det ger dig möjligheten att sväva, att hitta nya aspekter av dig själv, att manifestera och att leva i glädje.

Därför kallas du vid denna tidpunkt att fokusera på det du älskar, istället för att försöka besegra det du fruktar eller det du hatar. Och när du verkligen förstår att all bedömning är en bedömning av jaget, då kommer du inte att vilja göra det längre. Ni är alla där och helar tillsammans, och ni är där för att förlåta varandra. Du kommer att upptäcka att släppa taget om bördan av förbittring kommer att befria dig på så många sätt. När du inte trivs och skjuter i höjden i livet är det alltid du som är orsaken. Du kan inte skylla på en mörk kabal vid denna tidpunkt i din utveckling av medvetande. Du måste helt enkelt ta ansvar för det du skapar för att gå bortom det.

Ni har alla förmågan att vara så mycket mer, men först måste ni erkänna vem ni har varit och vem ni väljer att vara i nuet. Det är först då som du kommer att kunna se vad som behöver förlåta inom dig själv. Att arbeta inifrån och ut är sättet att skapa de största förändringarna i dina liv, och det är sättet att förändra världen. Du kan gå tillväga på den hårda vägen; du kan gå runt och samla namnunderskrifter till en namninsamling eller för att försöka få något på en omröstning att rösta på, eller så kan du skapa en hemsida där allt du gör är att peka ut vad som är fel med världen och vilka som är de sanna ogärningsmännen. Eller så kan du göra det mycket lättare för dig själv och bara titta inuti.

Det finns så mycket för dig att känna, så mycket för dig att komma ihåg, och så mycket mer för dig att bli, och vi vill bara att du ska ta den mest direkta vägen, för allt kommer alltid att leda dig tillbaka till dig själv, eftersom du är allt och allt är du. Och vi vill också alltid ge dig makt, vilket är anledningen till att vi inte fokuserar vår uppmärksamhet på dem som gör ont i din värld, och vi erbjuder dig inte konspirationsteorier som är väldigt underhållande för dina sinnen men som tömmer din energi och sänker din vibration.

Vi är bara här för att erbjuda dig nycklarna till kungariket, och sedan låter vi dig bestämma vilken väg du vill ta. Vi är lika intresserade som ni alla är av att ni tar den snabbaste vägen till att ni blir era högre jag i denna livstid.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *