Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 oktober 2021

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 oktober 2021

 

Människor & Utomjordiska

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet 

kanaliserat av Daniel Scranton

 

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla. 

Vi blir alltmer glada över att bevittna era resor, eftersom vi ser er låsa upp fler och fler nycklar till er medvetenhetsutveckling. Vi ser dagligen fler individer som tittar i sig själva efter dessa nycklar än vi någonsin tidigare sett på Jorden. Vi vet att ni förstår kraften i meditation, och vi märker att de flesta av er använder detta värdefulla verktyg. Vad vi har börjat märka nyligen är hur mycket mer intresserade ni alla är av era personliga historier, era resor genom hela galaxen och E.T. DNA och energi som ni har inuti er.  

Ni har kommit till den punkt att ni är lika intresserade av era egna ursprungshistorier som ni har varit om Område 51, Roswell och andra kända berättelser om UFO och E.T.s. Ni börjar märka att detta inte är så mycket en upplevelse som ni har ute någonstans i rymden, som det är en upplevelse som finns inom er. Och vi har märkt att ni gör ert bästa för att låsa upp och reda ut ert eget utomjordiska ursprung. Varför är det här viktigt, kanske ni undrar? Jo, ni vill skapa kontakter med varelser från yttre rymden, och det hjälper verkligen er att inse att ni är en av dem. 

Ni har ofta tänkt på er själva som ett kollektiv på ett föga smickrande sätt. Ni har antingen varit långt, långt under det som ni kallar Gud eller Källa, eller så har ni varit de obetydliga människorna som tittar mot himlen efter utomjordiska som kan komma och sväva ner med sina skepp för att rädda er. Nu är en central punkt i mänsklighetens historia eftersom fler och fler av er inser att ni är en del av deras historia. Ni inser att de vill ansluta till er lika mycket som ni vill ansluta till dem, och ni har insett att ni har något att erbjuda förutom guld- eller slavarbete. 

För det första har mänskligheten klättrat upp från djupet av att känna sig så åtskild från Källan och så splittrade i er tro på Källan. Ni har lidit så mycket och har utstått så många negativa känslor under hela er historia där på Jorden, och ni är fascinerande på grund av det ni har kunnat kämpa igenom och komma ut ur. Ni har framträtt nu som de uppvaknade fjärilar som era E.T. bröder och systrar alltid visste att ni kunde bli. 

Nu är det dags att bjuda in dem att landa sina skepp, för ni är redo att lära känna dem. Ni är redo att samskapa. Ni är redo att ses som jämlikar. Det här är tiden för att förena sig med den galaktiska familjen, att ta plats vid bordet och att inse att ni tillhörde det hela tiden. Det är inte era framsteg inom teknik som har gett er en plats vid bordet. Det är att veta att ni hör hemma, att ni är lika värda som alla andra varelser i universum att vara där. Den verkligt andliga människan som är vaken förstår att de är Källenergi och vet att alla andra i hela universum också är det.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...