Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 oktober, 2022

 

Vad du inte hör i dessa meddelanden ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är oändliga och eviga varelser, och vi har den kunskapen inom oss hela tiden. Ni kanske tänker på det då och då och erkänner för er själva att ni är oändliga och eviga, men det är inte en del av er ögonblick till ögonblick medvetenhet, som det är för oss. Och så, när du ansluter till oss direkt, eller genom dessa överföringar, får du den milda påminnelsen. Du blir mer medveten om sanningen om vem du verkligen är och vad du består av när du får en sändning från oss.

Det finns många avsikter invävda i var och en av dessa sändningar; det finns massor av påminnelser som du får som inte finns i orden som sägs. Vi inbjuder dig att vara uppmärksam på hur du känner när du absorberar något innehåll, all information överhuvudtaget. Om det ger dig den där expansiva känslan, då vet du att det tjänar dig. Men om det får dig att dra ihop sig eller känna rädsla, då tjänar det dig inte. Du behöver inte döma något som orsakar det där inre svaret inom dig, men du vill gå bort från det. Du vill inse att det inte är något för dig och gå vidare.

Nu när du fortsätter på din resa hem till Källan, kommer du att få fler och fler ögonblick när du har den där fullständiga erkännandet av dig själv, och du kommer att känna dig oändlig och evig. Du kommer att inse att du är allt som du söker, allt som du ser och allt som du skapar, och du kommer inte att känna dig orolig eller rädd för någonting alls. Det är ögonblicken att bygga vidare på så att du är i det tillståndet av att vara mer konsekvent.

Det är så man skapar den verklighet man vill uppleva; det är att inse att verkligheten finns inom dig. Ingenting är utanför dig, och därför är ingenting otillgängligt för dig. När du manifesterar vill du också vara uppmärksam på hur du känner, för hur du känner är din indikator på om du rör dig mot det eller bort från det. Du kan vara uppmärksam på den känslan när du talar ord, tänker tankar och vidtar åtgärder också, och att märka om du expanderar eller drar ihop dig samtidigt som du gör det kommer alltid att vara till hjälp, för i slutändan vill du ha den känslan av expansivitet, vilket är lika nära som du ska komma för nu att vara helt ditt oändliga och eviga jag.

Det är underbart att ta det långsamma och stadiga förhållningssättet till din uppstigning till den femte dimensionen och till den hemmabas som Källan är, eftersom du får ha alla dessa upplevelser en efter en. Man får känna expansionen. Du får komma ihåg vem och vad du verkligen är gång på gång, för du glömmer hela tiden. Så snälla tro inte att glömskan är en dålig sak eller ett misstag. Det var mycket målmedvetet för var och en av er att engagera sig i att glömma. Ni visste alla att det skulle vara så ljuvt att minnas. Ni visste alla att resan var vad det här handlade om.

Och nu har ni oss, varelser som har kommit ihåg fullständigt och som påminner er med våra energiska överföringar, och vi får uppleva det roliga i att se er alla få det för första, andra, tredje och hundrade gången. Det är underbart, alltihop. Omfamna det, och du kommer att vara på god väg att leva som vi lever just nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...