KaRa och OWS via James McConnell och Shoshanna, 2 oktober 2022

 

KaRa och OWS via James McConnell och Shoshanna, 2 oktober 2022

 

KaRa (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är KaRa. Jag kommer för att vara med er vid denna tid, dessa speciella tider som ni är i, när ni rör er bortom det gamla paradigmet, de gamla sätten att tänka, den gamla hjärntvättningen och programmeringen som ni alla har varit vana vid, inte bara under denna livstid, utan under många livstider innan denna.

Men nu har ni kommit till gränsen. Ni har kommit till den tid då ni mer och mer börjar inse att det bara var en programmering. Programmering av ert sinne i en känsla av masshypnos över hela planeten, över det kollektiva medvetandet. Men ni, de av er, inser mer och mer fullständigt att ni helt enkelt var under hypnos.

Ni har dragit er ifrån det, var och en av er nu, eftersom ni ser på saker från ett helt annat perspektiv. När ni tittar på den yttre världen ser ni den inte som många av befolkningen ser den. De ser världen falla samman. De ser sina liv falla samman överallt. Men ni, de av er, ser till att era liv faktiskt blir bättre, och ser fram emot den kommande tiden.

Och det handlar om ett perspektiv, en förändring i perspektiv för er själva, och ert minne, ett djupt minne inom var och en av er av vilka ni är, vad ni kom hit för att göra. Och ni är det skinande ljuset som är här för att åstadkomma dessa stora förändringar, för att åstadkomma denna Stora Förändring, för att föra fram den Stora Solblixten. Även om allt är beroende av kollektivt medvetande.

Och tillsammans, kan de av er som har medvetenheten, och har det högre medvetandet och det högre ljuset inom er, se de universella sinnena med detta ljus, med dessa högre medvetanden, åkallande dessa högre varelser inom var och en av er, till skillnad från de som fortfarande sover och börjar vakna, eftersom de börjar använda det universella sinnet och det kollektiva medvetandet. Och de tar dessa tankar om överflöd, om kraft inom var och en, om kärlek, om enhet och tar in det i sig själva. Och de börjar tro som ni tror nu. Uppvaknandeprocessen fortsätter och fortsätter.

Och de som skulle försöka hålla dig tillbaka från din uppstigningsprocess, att hålla dig i rädsla och att hålla dig i smutsen och myren av träsket som de har skapat, det håller dig inte längre. Precis som det inte längre kommer att hålla dem som också vaknar.

Vänligen lita på att det finns många, många fler uppvaknande på planeten. Det är inte så som mörkrets krafter vill att ni ska tänka. Det är inte alls så. Försöken att hålla slöjan över dig, att hålla masshypnosen över dig. Men fler och fler inser att det är precis det: det handlar om programmering. De är klara med denna programmering. Du är klar med denna programmering.

Det är dags nu att programmera er själva. Att programmera om er själva. Programmera om er själva till det högre ljuset inom var och en av er. Och att gå bortom att bara hålla det ljuset inom dig, börja sprida det och dela det var helst och så mycket du kan i en given situation.

Kalla på oss alla, era Uppstigna Mästare, vi Galaktiker, Agartherna. Alla är här för att hjälpa dig. Kalla på Guds källa för att hjälpa dig. Be Universum att hjälpa dig. För vi är alla här för att hjälpa dig nu. Och fler och fler, de av oss som har vakat över hela den här processen och deltagit var vi än har fått göra det, vi tillåts nu göra det mycket, mycket mer, att ingripa mycket, mycket mer än vad vi kunde förut, på grund av det Stora Uppvaknandet som sker här på denna planet.

Det Stora Uppvaknandet nu som går längre och längre in i nästa fas, nästa fas som närmar sig. Och den är inte alls långt borta, mina bröder och systrar. Den är precis där framför dig nu, precis som den där mållinjen som ni har hört talas om så många gånger nu. Den är precis där, framför er.

Ja, det är sant, att om någon av er eller alla av er plötsligt bestämde sig för ”jag ska stiga upp nu, jag ska gå bortom detta”, så finns det inget som skulle kunna stoppa det om ni verkligen tror att ni kunde nu stiga upp. Det finns ingen väntan. Det finns ingen anledning att vänta. Det är bara att finnas i nuet. I detta nu-ögonblick sprider sig ljuset överallt, och kommer att fortsätta att göra det, tills ljuset har förtärt allt mörker över hela planeten. Och det håller på att ske just nu.

Jag är KaRa. Och jag lämnar er nu i frid, kärlek och enhet. Och så att ni skall fortsätta gå vidare och föra ljuset framåt. Lys upp sanningens ljus och kärlek till alla som ni kommer i kontakt med. Även om det inte är i ert medvetna vetande, sprider ni fortfarande det ljuset bara genom att vara i närheten av andra som söker efter det ljuset.

EN SOM TJÄNAR (OWS), (Kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er! En Som Tjänar här. Shoshanna är här. Och vilket underbart meddelande det var från vår Kära Syster KaRa. Vackert! Underbart!

Och vi har inget meddelande att följa upp med det, så vi går helt enkelt vidare med era frågor, om ni har dem. Vi är redo. Ni kan slå på ljudet på era telefoner om ni har frågor.

Gäst: Hej, jag har en fråga.

OWS: Ja! Kära Thomas, ja! Alltid den som tar upp den första frågan här.

Gäst: Jag försöker.

OWS: Och det är bra, för när du ställer en fråga kan den ge svar till andra som undrar över samma fråga, som är lite blyga eller vad ni kan säga ovilliga att komma fram och ställa den frågan. Så det besvaras på detta sätt.

Gäst: Bra.

OWS: Ja, din fråga?

Gäst: Av berättandet från KaRa och healingkamrarna vet jag att ni inte anger datum när vi kan delta, men jag undrade bara ungefär vad kan ni ge oss mer om när vi kan ta del av dessa healingkamrar ?

OWS: Först skulle vi säga här, igen, ja, inget datum kan anges här. Men vi kan säga att era ”medbeds,” om ni vill kalla dem så, det är vad de kallas vid den här tiden, det kan dock ändra sig här, de är föregångarna till de helande kamrarna som ni besökte här med KaRa. Och andra gånger när ni har besökt healingkammare på andra ställen här. Så det kommer.

Det kommer för var och en av er om ni bara tittar på vad som händer och de olika enheterna och teknologin som förs fram nu till de som är redo att leta efter det, att se det, att höra om det. Det är där. Och mer och mer börjar det komma fram här. Fler börjar föra dessa enheter framåt och börja arbeta med dem. För de stoppas inte längre. De från kabalen, de från de mörka krafterna, de har för många saker på sin tallrik just nu, och de kan inte gå och stoppa allt som kommer fram, för som vi har använt tidigare i metaforen om en lavin, den kommer, det kommer, och det går inte att stoppa. Och det fortsätter att ta mer och mer och mer fart. Okej? Shoshanna, har du något att tillägga?

SHOSHANNA: (JoAnna’s Högre Jag, kanaliserad av JoAnna McConnell)

Det har vi inte.

OWS: Mycket bra. Sedan tar vi nästa fråga.

Gäst: Ja, jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Kan du vänligen ge oss en uppdatering om den Advance som sköts upp, som vi missade, du vet, informationen som vi skulle få, och allt det där?

OWS: Vad vi kan berätta för dig är att informationen som skulle komma fram vid den tiden kommer att ges ut under en tidsperiod här när vi fortsätter att gå framåt här. Precis som vad KaRa gav här, och som du arbetar med Själens Stjärnchakra på det sätt som hon gjorde här, förstår du? Där du lämnar det, inte genom det tredje ögat, utan genom Själens Stjärnchakra vid denna tidpunkt. Det är något som skulle introduceras vid er Advance. Så vi har, vad man kan säga, påskyndat processen här lite. Och vi fortsätter att övervaka olika saker som vi gör med er, och hur ni påverkas av dem. Och ibland kommer vi att dra oss tillbaka, och andra gånger kan vi gå framåt, förstår du? Shoshanna, har du något att tillägga här?

Shoshanna: Vi vill dela. Får vi dela, Käre Bror?

Gäst: Jo ja, uppskattar det, tack.

Shoshanna: Käre bror, det operativa ordet här är ”uppskjutet.” För du förstår, denna Advance kommer att äga rum. Den är bara uppskjuten tillfälligt. Ett nytt besked kommer att ges. Namaste.

OWS: Mycket bra.

Gäst: Tack så mycket.

OWS: Finns det fler frågor här?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: I mitt halvsovande tillstånd tittade jag på min vägg, där det faktiskt inte finns en kalender, men jag såg en kalender. Jag såg inte riktigt några datum, eller något. Men sidorna vändes upp, som förr, men något skeva, bara lite grann. Jag undrade bara om det fanns någon betydelse för oss i den bilden om tid, eller något.

OWS: Det kunde bero på vad det var för dig. För det var för dig specifikt här, i en känsla av timing för dig själv. Vad den avbildade eller gav förståelse till dig, det är upp till dig att avgöra här. Och vi skulle ställa en fråga till dig här: när du såg detta, vad var din första tanke som kom till dig om detta?

Gäst: Tja, det var i mitt drömtillstånd, och så jag försökte klara ut det. Jag tänkte inte så mycket på det förrän senare. Jag tänkte bara att det kanske hade något att göra med att tiden var lite förskjuten, eller med det förflutna också.

OWS: Vi skulle säga att tiden är lite förskjuten för dig kanske för någon specifik sak som du jobbar med kanske? Finns det något som du har arbetat med, ett projekt eller något liknande?

Gäst: I grund och botten tror jag att det är en manifestation av nästa steg, du vet, där jag kan bo på en plats som verkar mer lämplig för mig, och också, du vet, att vara i det tillståndet där framgången kan sättas på plats för några idéer och projekt som jag har i åtanke.

OWS: Där! Du har ditt svar. Shoshanna kan ha andra perspektiv här.

Shoshanna: Vi vill dela. Får vi dela, Kära Syster?

Gäst: Ja, tack.

Shoshanna: Kära syster, denna bild är en symbolisk bild, som i alla bilder som visas för en individ i ett mindre uppvaknat tillstånd, ser du, och mer av ett alfahjärntillstånd. Så du förstår, det som är intressant för oss är att du ser en kalender utan datum! Hur vet du att det är en kalender om det inte finns några datum? Vad skulle kunna ge dig idén att det är en kalender om du inte kan se datum? Vi frågar.

Gäst; Åh, det är samma form och utseende som andra kalendrar jag har, och jag* har faktiskt ungefär fem eller sex runt min plats just nu, för jag gillar de nya bilderna som kommer upp varje månad, och de verkar alltid sittande, och vilket är en av dessa kunskaper.

Shoshanna: Så Kära Syster, vi skall berätta för dig att tanken att en kalender inte har några datum är en antydan, förstår du. Det är en tydlig hint till oss att det inte finns några datum! Att du gör dina egna datum. Du gör din egen process. Du gör dina egna framsteg. Det är helt upp till individen. En kalender med datum är irrelevant. Det är upp till dig att vara i nuet och att vidta åtgärder när du är påverkad att vidta åtgärder, förstår du. Detta är vad symbolen visar dig. Och det faktum att det var lite snett och du försökte räta ut det skulle berätta för oss att du, som många andra individer, har en viss anknytning till tiden, förstår du. Så vi skulle be dig att släppa tanken om tid, och tänka mer på idén om framsteg och process i ditt eget liv, och låta det som kallas tid bara passera, och gå framåt i medvetande, i framsteg och process medan du påverkas att göra det. Namaste.

OWS: Under. Underbart perspektiv. Ja, finns det fler frågor här?

Gäst: Tack.

Shoshanna: Ja. Namaste.

OWS: Några fler frågor?

Gäst: Ja, jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Jag har en möjlighet, som jag tror är en möjlighet. Jag har hamnat i mycket stora folkmassor på sistone. Jag går på ett gäng konserter och shower innan jag tror att jag ska flytta från området i södra Kalifornien. Min fråga är, vad kan jag göra när jag är i dessa folkmassor? Jag ska berätta vad jag har gjort, vad jag hoppades med att jag var i fysisk närhet till så många människor. Det jag har gjort är att visualisera som vi gör i vår meditation, vilket är att medvetet tänka på att föreställa sig det medan jag tittar på showen. Du vet, föreställande att mitt Själsstjärnchakra skjuter ut starkt vitt ljus i alla riktningar och ansluter till alla Själsstjärnchakran hos alla i den skaran. Och jag försöker också skjuta ut ljus från mitt hjärta och se om jag på ett sätt kan koppla ihop alla våra hjärtan som en enhet, som en enhet. Så finns det något annat jag kan göra medan jag har den här typen av unika möjligheter att verkligen göra något inom dessa stora folkmassor så att jag kan hjälpa till att väcka dessa människor, eller något jag kan göra för att föra det framåt?

OWS: Det är precis vad vi skulle säga att du skulle göra, men du gör det redan. Eftersom du redan är en System Buster. Du vet redan om detta och vad du ska göra innerst inne. Och att ta det du lär dig här i dessa samtal och på dessa olika meditationer och använda dessa processer som vi introducerar för dig. Så, bravo! Vi skulle applådera dig för att du gör detta! Men samtidigt skulle vi också säga ha kul! Arbeta inte bara här. Ha kul, njut av stunden du är i också. Njut av konserterna om det är vad du är där för att njuta av, förstår du? Jobba inte bara.

Gäst: Ja.

Shoshanna: Vill du tillägga något, Käre Bror? Lägg gärna till.

Gäst: Jag tänkte bara säga att jag försöker göra det när jag är i en riktigt hög vibration. Jag väntar tills min favoritlåt kommer och jag säger ”Åh! Okej, titta på det här!” bom! Och jag skjuter ut ljus, eller försöker.

Shoshanna: Vi vill dela här. Får vi dela, Käre Bror?

Gäst: Absolut.

Shoshanna: Käre bror, du har gjort det här förut. Ni har gjort detta många gånger i andra system, på andra planeter där ni försöker koppla ihop alla själar. Detta är något som du har tagit med dig i denna inkarnation för att fortsätta att göra. Vi kan egentligen inte lägga till mycket här, men vi kommer att säga att förutom den här tekniken som du använder, som är vacker, som är fantastisk, som är upplysande för alla som finns omkring dig, är att se allt genom kärlekens ögon, att höra allt genom kärlekens öron och att förstå allt genom kärlekens hjärta. Namaste.

OWS: Vackert. Underbart.

Gäst: Tack så mycket. Jag uppskattar det. Älskar det.

OWS: Skulle det finnas någon ytterligare fråga här innan vi släpper kanalen? Ingen mer?

Shoshanna: Vi hör en. Vi hör en som väntar.

OWS: Ja?

Gäst: Jag ville bara…jag vet inte om du syftade på mig eller någon annan. Jag ska ge någon annan en chans. Jag har en miljon frågor, men jag har bestämt mig för att jag inte ska göra det. Men verkligen om du kunde ge mig svaret, för ni vet alla vad jag kämpar med ändå.

Men jag ville bara säga att jag märkte under meditationen att vi inte gick ut med det tredje ögat, och jag minns att jag tyckte att det var en så enkel utgång. Jag älskade det absolut. Det var lätt utan ansträngning, och jag var helt ute innan jag visste ordet av. Och hur som helst vill jag bara tacka KaRa och er alla för att ni gav oss det. Jag skulle verkligen vilja fortsätta att avsluta på det sättet. Det var, som jag sa, helt utan ansträngning, och jag är väldigt tacksam för det. Tack.

OWS: Ja. Vi skulle tillägga här att vi har introducerat något för er som inte har introducerats för många grupper, väldigt få som vi finner det över hela planeten här vid denna punkt i er evolutionära process, i er uppstigningsprocess. Så det har införts här och kommer att fortsätta att användas. Och när ni använder det, kommer det att börja röra sig in i det universella sinnet och fler kommer att ta upp detta och lära sig att lämna kroppen på detta sätt, snarare än genom det tredje chakrat när det gäller Solar Plexus egoområde, för det är inte ett säkert sätt att lämna. Och det tredje ögat är säkert, men är inte lika lätt eller, som vi skulle säga här, en lika enkel teknik, som att bara göra det genom ditt Själsstjärnchakra och inte ens inse att du gör det. Så det tar bort ansträngningen, som du sa. Det gör det till en enkel ansträngning. Ja.

Gäst: Ja. Det var ungefär som om jag skulle jämföra det med som när du bara låter fantasin skjuta i höjden, du vet. Och då vill det säga, du ansluter till ditt Högre Jag när din fantasi skjuter i höjden. Och det var som att du inte behöver tänka på att gå ut, du bara svävar, du bara går dit. Det var enkelt. Jag älskade det. Ja! Låt oss bara fortsätta göra det! Tack.

OWS: Med KaRa, överraskning, du är ute! Ser du?

Gäst: Ja, ja. Jag älskade det. Det var fantastiskt.

OWS: Shoshanna, har du något att tillägga här?

Shoshanna: Det har vi inte.

OWS: Mycket bra. Då är vi klara för denna gången. Har du något avskedsmeddelande här, Shoshanna?

Shoshanna: Vi vill bara säga att för alla som deltar i den här gruppen, ställ dina frågor. Tveka inte. Dra dig inte tillbaka. Dina frågor är lika viktiga som någon som ställer en fråga. Tveka inte. Var inte blyg. Tro inte att din fråga kanske skulle vara, i brist på ett bättre ord, dum, för det är den inte. De öppnar upp en hel värld, en hel nivå av förståelse som kanske inte har öppnats upp.

I vårt tillvägagångssätt är det enda vi får göra i detta ögonblick, i den här miljön, att svara på frågor. Så vi inbjuder er att ställa era frågor, Kära Ni. Namaste.

OWS: Mycket bra. Och vi skulle här säga att ägna mer och mer och mer uppmärksamhet åt era tankar och era ord, eftersom de blir mer och mer kristalliserade när ni har dem. Så om du har samma tanke om och om igen, om det handlar om brist och begränsning, då kommer det att ge dig brist och begränsning. Om du har tankar om överflöd mer och mer, och den motsvarande formuleringen som tillhör dessa tankar, så kommer du att få överflöd mer och mer.

Shanti. Frid vare med er. Var den rätta.

Kanaliserad av James McConnell

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...