Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 april 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

19 april 2019

Att Hjälpa Medvetet -Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har ganska länge varit begeistrade över att få vara en del av mänsklighetens skifte i medvetande, men vi är nu mer begeistrade än någonsin därför att vi ser hur många av er som bekräftar att ni är en del av denna skiftesprocess. Ja, det är något som är mycket naturligt. Det är naturligt att stiga upp. Det är naturligt att utvecklas och att bli mer av den ni är. Men när ni medvetet deltar i något som sker kan ni göra det så mycket mer njutbart för er själva och för alla andra som är inblandade.

Som vi sade i en tidigare överföring så är ni det uppvaknade kollektivet, och det betyder att ni deltar i skiftet medvetet. Det betyder att ni kan hjälpa andra att förstå vad som pågår med dem. Och när ni gör det kan ni hjälpa dem att vakna upp. Ni har haft er egen upplevelse av att vakna upp och nu kan ni vara del av någon annans, eller ni kan vara del av många individers upplevelse av uppvaknande. Och ni kan dela vår begeistring för detta sam-skapande bemödande. Ni förstår, ju fler av oss som är uppvaknade och går med flödet i dessa energier för skifte, desto lättare får vi själva och alla andra uppleva detta.

Nu är det en mycket stor skillnad mellan att hjälpa människor förstå vad som pågår med dem och att vara någon sorts predikare eller missionär. Ni behöver inte vara det för kollektivet. Ni behöver inte gå runt och knacka dörr och försöka övertyga människor att tro på det ni tror på. Ni behöver inte ens görs det med era egna familjemedlemmar. Allt ni behöver göra är att vänta, och vänta tålmodigt, därför att andra kommer att få sina upplevelser av uppvaknande, och de kommer att leta efter er. De kommer att känna igen att det som händer med dem är något som ni talat om ända sedan ert uppvaknande.

Nu, då vi arbetar med er och hjälper er alla att uppstiga, ser vi att det bland er finns en större betoning på att titta inom er. Vi skulle vilja ta åt oss lita av äran för detta, men vi kan förstås inte ta allt. Även om vi då och då ger er små knuffar att gå inom er, så vet vi att det slutligen är ett val som ni gör. Och när andra vaknar upp och kommer till er för att få råd, måste ni ge dem det rådet och sedan återigen släppa. Ni vill inte betrakta människorna som kommer till er för att få hjälp som era projekt, för återigen, ni vill inte bli den predikande typen av människa.

Ni vill milt hjälpa era mänskliga bröder och systrar att erkänna sanningen om vilka de är, så ni kommer att milt knuffa dem i riktning mot att gå inom sig, hellre än att ge dem en bunt information som de kanske, eller kanske inte, står i resonans med. Det är i alla fall vår rekommendation till er alla.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt denna förbindelse med er.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...