Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 september 2021

Det Arkturiska Rådet
Via Daniel Scranton, 15 september 2021
Vem är bäst på att ta till sig de nya energierna?
Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi är fascinerade över den medvetandenivå som vi ser växer fram inom ert djurrike. Vi kan se hur djuren reagerar på energierna som finns hos er just nu, och de är mycket kapabla att absorbera dessa energier, acklimatisera dem och sprida dem till er alla. Om ni redan har en djurvän, lägg då märke till skillnaden i vibrationen som de ger er. Känn hur mycket kärlek och tillgivenhet de utstrålar, och se om ni kan öppna upp er själva mer för att ta emot mer av det de erbjuder er.
Djuren har alltid varit där för er, särskilt i tider av sorg. De har gett er stöd och de har varit era följeslagare. De har hjälpt er att plöja åkrar, gödslat dem och de har till och med burit runt er på sina ryggar. Fåglarna sjunger ständigt för er. Delfinerna och valarna håller en vibration för hela mänskligheten som är avsedd att lugna er och hjälpa er att släppa det som inte längre tjänar er, samtidigt som de också erbjuder er energetiskt stöd. Det här är en underbar tid att erkänna dessa vackra varelser som ni har rest tillsammans med ända sedan ni började inkarnera på Jorden.
Det är dags att respektera dem, att tacka dem och ge dem mer av er uppmärksamhet, eftersom de aldrig kommer att döma eller hysa agg mot er. De är varelser som ni kommer att finna är mer benägna att erbjuda er ovillkorlig kärlek än den genomsnittliga människan. De lever helt i nuet, och de är öppna och mottagliga för högre frekvensenergier. Med så höga frekvenser som kommer in just nu, är dessa varelser, som ni delar er värld med, verkligen era bästa vänner.
Om ni inte har ett djur i ert liv just nu, besök en djurpark eller gå ut i naturen där ni kan ha ett möte med ett vilt djur. Ni kan även ha en guldfisk i en skål, och det skulle vara tillräckligt för att hjälpa er att anpassa er till de energier som de har kunnat tillgodogöra sig. Även den guldfisken kommer att älska er villkorslöst. Ni har så mycket som lever omkring er hela tiden och som kan lära er hur man ska vara, hur man ska leva i harmoni med naturen, hur man älskar och hur man kan njuta av denna resa lite mer.
Vi vet att så många av er är så ivriga att komma till slutmålet, men om ni kan acceptera att det här är en lång resa och en som det är meningen att ni ska ta steg för steg, då kan ni njuta lite mer av resan och ni kan glädjas åt alla era följeslagare, oavsett om de är människor, djur eller utomjordingar.
Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft glädje av kontakten med er alla.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...