Arkturierna via Daniel Scranton, 26 oktober 2017

Arkturierna via Daniel Scranton, 26 oktober 2017

 

Era 5:e Dimensionella Förmågor Det 9:e dimensionella Arkturiska Rådet

 

Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni har en serie uppgraderingar som kommer fram som är utformade för att ge er större tillgång till de erfarenheter som ni har hört om och ville ha för er själva, vilka har blivit märkta som femdimensionella. Dessa uppgraderingar kommer till er som ett resultat av det underbara arbete som ni har gjort för att rensa bort det som är av lägre frekvens, vilket ger plats för dessa högre frekvensenergier och som kommer att få en mycket önskad effekt på era fysiska kroppar.

Ni använder era fysiska kroppar för att få tillgång till så mycket information som är lagrad i era celler och i ert DNA. Och när ni får dessa uppgraderingar kommer ni att låsa upp mer av den potential som finns inom er, potentialen för större användning av ert tredje öga, potentialen för telekinesi och till och med levitation och teleportation. Ni är mer än kapabla för dessa så kallade gåvor. Var och en av er har potentialen inom er, och var och en av er har uppnått dessa prestationer och mer i tidigare livstider.

Så ni är redo för dessa uppgraderingar. Ni är redo, och ni har förtjänat dem, inte för att ni någonsin måste förtjäna någonting för att ta emot det. Men i det här fallet har ni verkligen gjort det arbete som är nödvändigt för att rensa ut några av era djupaste och mörkaste rädslor.

De djupaste och mörkaste rädslorna har kommit från förföljelser och erfarenheter där ni missbrukade era krafter. Båda var lika upprörande i de livstider där ni hade dessa erfarenheter, och därför har ni gjort mycket arbete för att ge plats för vad som rätteligen är ert.

Dessa uppgraderingar aktiverar det som redan är en del av er fysiskt, och ni kommer att börja uppleva er fysiska kropp och era fysiska sinnen på nya och spännande sätt. Vi är begeistrade över att se vad ni ska göra med era femdimensionella förmågor under denna livstid.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...