Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 december, 2018

Mognande av det uppvaknande ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet
”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.
Vi är mycket nöjda med att se hur många av er som tog vår tidigare sändning till hjärtat, och vi är glada att vidarebefordra till er alla sanningen att de energier som kom igenom var ännu kraftigare än förväntat. Det har varit mycket mer intresse för sena Jorden på grund av er vilja att nå djupt ner inuti er själva.
Vad vi och andra har bevittnat på jorden är en tendens från er att ge mer av er själva. Vi märker att fler än någonsin är ute efter sätt som ni kan känna att ni bidrar till mänskligheten och till övergången i medvetandet. Inte bara det, men vi ser också att ni effektivt frambringar mer av sanningen om vilka ni är som varelser av ljus och kärlek.
Vi ser fler av er trötta på samma gamla metoder som har varit på jorden under en längre tid, och vi märker att det sätt på vilket de flesta av er är på väg att skifta är genom att utforska ert medvetande. Vi ser att ni tar mer ett aktivt tillvägagångssätt för utvecklingen av ert medvetande, och vi vet att denna trend fortsätter.
Vi vet att de som vaknar kommer att fortsätta att mogna. Det kommer att finnas fler individer som vill initiera de förändringar som de vill se utanför sig själva, och de kommer att göra det genom att gå inom sig. När ni inser att skiftet inte händer på grund av förändringar i era politiska och ekonomiska system, då vet ni att ni är de som gör att detta sker.
Och alla förändringar som ni vill se på jorden kommer att bero på hur många av er som går in och försöker känna något som ni aldrig har känt förut.
Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen med er.”
Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...