Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 december 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 december 2021

 

2022: Året Ni Tar Tillbaka Kraften

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att kunna erbjuda er vår syn på ert kommande år, året som kallas 2022 i era kalendrar. Först och främst vill vi påpeka att vi för två år sedan berättade för er att 2020-talet skulle bli uppvaknandets decennium, och det har det verkligen varit av allt att döma. Vi vill också påminna alla om vad vår definition av vad att vara vaken är. För oss har att vara vaken ingenting att göra med att samla information på Internet, och det har allt att göra med att känna er själva som Källenergivarelser och att se alla andra som Källenergivarelser.

När ni väl förstår att det inte finns någon separation mellan er och Källan och er och alla andra, då kan ni fungera som en oändlig och evig Skaparvarelse som har kärlek och medkänsla i ert hjärta. Att vara vaken har, ur vårt perspektiv, ingenting att göra med konspirationsteorier. Det har ingenting att göra med att veta vem som verkligen gör vad bakom kulisserna och vem som är och inte är medlem i någon mörk kabalgrupp, men vi förstår att ibland är det de vägar genom vilka människor kommer till lärare som oss, lärare som kommer informera er om vilka ni verkligen är och dunka in meddelandet om och om igen.

Därför vet vi att allt som existerar, existerar av en anledning, och det skälet är alltid för att tjäna er. Som sagt, vi skulle föredra för er alla om ni inte tittade på förutsägelser om 2022, och medvetet eller omedvetet satte er själva på en tidslinje som ni inte behöver vara med på eller inte vill vara med på. Ni behöver inte gå med på vad någon annan säger kommer att hända nästa år bara för att de har några intressanta saker att säga om andra aspekter av livet på planeten Jorden som ni resonerar med. Men i stället gör 2022 till året då ni tar tillbaka er makt. Gör det till året då ni använder er kunskap om vilka ni verkligen är för att skapa en bättre verklighet för er och för alla andra där på Jorden.

Låt det bli året då ni kliver fram som läraren, ledaren och helaren som ni var menade att vara, och låt det bli året då ni vägleder de nyligen uppvaknade bort från det som inte tjänar dem och in i det som gör det. Det kommer alltid att tjäna var och en av er att veta vilka ni verkligen är och att ta den kunskapen och omsätta den i praktiken, eftersom ni är Skaparvarelser. Ni är inte bara där för att leva ut en förutbestämd uppsättning omständigheter som kommer att utvecklas framför er.

Ni är där för att välja, och en bra sak som förutsägelser gör är att de ger er en möjlighet att välja mellan många olika tidslinjer som belyses av den som gör förutsägelsen. Nu när vi säger, ’Ta tillbaka er makt’, pratar vi inte om att ta tillbaka den från någon annan som har tagit den från er. Vi pratar om att släppa hela den där idén att någon annan skulle kunna ta er makt ifrån er och inse att ni hade kraften inom er hela tiden.

Det betyder att ni slutar vänta på att något utanför ska hända, som fullständig avslöjande, NESARA, GESARA, en frekvensjustering av något slag från en teknik som ni inte hade tillgång till tidigare, som en Med Bed. Ni behöver inte vänta på en valutaåterställning för att få mer än tillräckligt. Ni behöver inte vänta på att skepp ska landa eller på en solblixt eller någon form av stor händelse som händer utanför er.

Nu får ni förstås hjälp hela tiden. Solståndets energier kommer att hjälpa. Guiderna och det galaktiska teamet ni har omkring er kommer att fortsätta att hjälpa till, men ni behöver inte någon utanför er i mänsklig form för att berätta att E.T.s finns och ge er en hög med kontanter. Ni får skapa er version av den femte dimensionen och leva i den just nu, men ni kan bara göra det om ni erkänner att kraften funnits inom er hela tiden.

Och när ni väl vaknar till det, och ni börjar komma åt det, kommer ni aldrig att vilja gå tillbaka till den där tredjedimensionella typen av oss-mot-dem, offer-och-förövare-mentalitet. Det tjänar er inte; ni spelade spelet ett tag. Ni måste uppleva vissa känslor på grund av det, men nu är det dags att gå vidare. Det är dags att gå vidare till det femtedimensionella, enhets, enhetsmedvetandeparadigmet som ni rör er mot, men som ni kan gå mot snabbare och med glädje när ni gör det medvetet, och göra det till vad ert 2022 handlar om.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...