Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 november 2020

 

Varför Era Uppstigningssymtom Stör Er?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt nöjda med hur ni alla utvecklas där på jorden, särskilt när det gäller energierna som är över er just nu och de utmaningar som ni har ställts inför. Vi ser er alla göra framsteg vibrationsmässigt, och även om det tar lite tid för dessa vibrationsframsteg att visa sig för er i den fysiska världen, vänligen lita på oss när vi säger att ni går framåt på en tidslinje som tjänar alla. Ni kommer dit ni behöver gå på grund av intensiteten i de tider ni lever i. Ni har tagit er själva genom en snabb kraftfull avgiftning av olika slag, och när ni går igenom en avgiftning brukar ni ha mycket symtom. Ni brukar känna er sämre än vad ni normalt känner för ett tag, men ni mår sämre på grund av vad som har befriats, vad som har släppts och håller på att bli bortstött från kroppen.

Det är det som händer er energimässigt nu som kollektiv. Det är svårt att uthärda vad ni uthärdar, men det gör er starkare, friskare och mer kapabla att hantera högre frekvenser. Ni måste göra plats för de högre frekvenserna, och för att göra det måste ni driva ut de lägre vibrationsenergierna. Det är vad ni har gjort; det är därför era uppstigningssymptom stör er just nu, och det är därför vi kommer för att påminna er om att ta det lugnt, vila, slappna av och hydrera.

Ni måste veta nu att ni stiger upp, och eftersom ni stiger upp, så rör allt er i den riktningen, oavsett hur det ser ut eller känns. Men naturligtvis betonar vi också ofta vikten av att hedra era känslor. Så om något inte känns bra för er, om det inte genljuder i er, måste ni gå bort från det. Ni behöver inte göra hela er rensning och släppning i ett enda slag. Ni får ta er tid eftersom ni i vissa fall eliminerar trauma från hundratals livstider i en del fall. Inte alla har samma mängd som de rensar, och det är genom val.

Ingen av er straffas just nu; allt är genom val. Och när ni möter dessa utmaningar rakt på sak, gör ni valet att göra det också. Och när vi ser er möta livets utmaningar, känner vi oss ännu bättre om era framsteg eftersom vi vet att alla ni som är en del av det uppvaknade kollektivet gör mer än er del vid den här tiden och under hela denna uppstigningsresa att ni är alla tillsammans.

Lita på era känslor; lita på varandra. Och lita på att allt som avslöjas är till för det största och högsta bästa för alla människor, inte bara de som tror på något. Alla är i det tillsammans eftersom ni alla är väldigt, väldigt gamla vänner. Och vi kommer alltid att vara med er, varje steg på vägen, och leta efter alla tillgängliga möjligheter att ge er något, att trösta er och göra era resor mer glädjefyllda och mycket enklare.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...