Inger Noren Kanaliserar Sitt Högre Jag, 14 december, 2021

Skogens inflytande på allt levande

Med trädens starka kronor står världen emot de starka energierna i form av förstörelse mot allt levande. Det är i människornas intressen om de vill rädda sin planet från mer förstörelse och påverkan av de mörka som tillgriper alltmer desperata metoder.

Mycket av förstörelsen på Jorden drabbar främst träden som utgör en stor och skyddande del för allt levande på Jorden. Träden är de första att ta emot de svåra och farliga partiklarna som kommer från de mörkas energier med endast funktionen att skada allt levande på Jorden. Träden är något som måste bevaras för att denna planet ska kunna återhämta sig så snart som möjligt.

En insikt för många människor är att med denna åtgärd för skogens bevarande kommer miljöförstöringen inte gå så fort som man hade trott. Att skicka sitt ljus och att tänka på träden med kärlek för deras roll i att vara till tjänst för människorna och alla andra levande varelser på Jorden höjer även vibrationen i hela världen.

Snart kommer en stor helg med möjlighet till stillhet och ro. Det är inte bara de negativa energierna som kommer till Jorden, utan även starka kärleksfulla energier och som har en stor inverkan med att höja medvetenheten på Jorden.

Mycket som människorna får stå ut med under denna sista strid är övergående. Mycket sker i kulisserna som folket inte vet något om men som blir alltmer belyst när många av de olika delar av den gamla matrisen tas bort. Den sanna verkligheten om illusionen kommer fram. Ljuset har vunnit och med det även sanningen.

AMEN

Du gillar kanske också...