Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 januari 2019

Det Arkturiska Rådet

Via Daniel Scranton, 16 januari 2019

Ni Får och Ni Ger

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ha kontakt med er.

Vi ger er mer nu än vi har gjort i våra tidigare överföringar, och vi gör det eftersom ni har visat att ni kan hantera mer. När ni får mer känner ni naturligtvis ett behov av att sprida det. Vi ser att många av er är otåliga och vill göra någonting, vad som helst, på grund av alla energiöverföringar, alla aktiveringar och alla nedladdningar av information som ni har fått.

Ni vill skrika ut dem från hustaken och på alla sätt ni kan hjälpa andra att vakna. Naturligtvis är detta något ni gör av medkänsla för andra, men det finns också en önskan om att dela med er av era erfarenheter så att ni inte känner er så ensamma, och att ni kan ha andra omkring er som bekräftar att det ni upplever är verkligt.

Vi vill att ni uppmärksammar den tendensen som kan komma upp inom er – tendensen att med alla medel försöka få andra att vakna upp. Vad ni istället kan göra är att uppskatta att ni har kunnat ta emot mer information, och försöka sätta in den i någon form av uttryck. Även om det är en bok som ingen annan någonsin kommer att läsa, eller ett konstverk som ingen någonsin kommer att se, kommer ni att ha tagit energin och lagt den i den fysiska sfären. Och det är viktigt.

Härnäst föreslår vi att ni tar all den energi som ni har fått och skickar ut den till andra som är i behov av den. Ni kan göra det i tysthet. Ni kan skicka helande energi och kärlek. Ni behöver inte ta tag i någon och skaka om dem tills de har vaknat. Faktum är att de är mycket mer benägna att dra nytta av allt som ni har lärt er, om ni lever era liv lugnt och harmoniskt och i frid. Det är den vibrationen som kommer att hjälpa andra att vakna.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-gemain.se

Du gillar kanske också...