Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 11 januari 2019

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 11 januari 2019

Per Staffan 15 januari 2019

Kära Ni,

Era tidigare 3D-rädslor har varit förståeliga för ni har antingen upplevt liknande rädslor, eller någon annan har gjort det. 3D-rädslorna var begränsade till det kända. Det är inte längre sant eftersom ni kommer in i ett nytt liv som ett nytt väsen.

Så när du aktiverar dina nya färdigheter kan fruktan dominera din varelse. Inte för att det är nödvändigt, utan för att du inte känner till ditt nya normala. Allt är nytt och därför lite skrämmande.

Puberteten var en frustrerande, rädd tid för många trots att de vuxna informerade dig om att dina oregelbundna känslor och fysiska förändringar var förväntade, och att allt var bra i ditt liv.

Men ingen av 3D-jorden bekräftar din riktighet nu, för du fungerar inte längre som du själv eller de förväntat.

Självklart skickar det sista uttalandet en darrning av rädsla genom många förelöpare, för ni är nu oroade över att det kan växa ut en svans eller att ni skall handla så annorlunda att det får er att bli utstötta från ert samhälle.

Det är inte fallet. För ni vet vad ni behöver göra för att vara en del av samhället. Skillnaden är att ni sannolikt inte längre vill spela många av dessa roller.

Kanske tänker du på fjärilen när den lämnar sin kokong. Tror du inte att fjärilen är lite rädd när den gör sin första testflygning? Så är det också för dig.

Du kommer medfött att aktivera de färdigheter du skapade för denna övergång. Men det första försöket att göra det kommer troligen att tyckas lite skrämmande eller besvärligt eftersom du inte har någon annan än oss eller din övergångsgemenskap för att informera dig om din riktighet.

Dina speciella färdigheter kommer nu i förgrunden – och de kommer att visa sig utan ansträngning från din sida. Men när de gör kommer du att undra om du är normal. Något du har lärt dig i eoner att kämpa för.

Du har sällan om någonsin förmedlat dina speciella färdigheter till andra när du var på jorden. Du är rädd för att möjligheten att göra det kommer att sätta dig utanför normen trots din medfödda kunskap om att detta är din roll.

Naturligtvis kan du inte nödvändigtvis se inom en fjärils tankeprocesser, men vi berättar att vid varje nytt stadium frågar fjärilen visheten om dess vägar innan den påbörjar nästa steg. Det är förvirrande för fjärilen att övergå från larv till kokong. Och lika förvirrande att lämna sin kokong och flyga iväg.

Många av er hävdar att det är så naturligt att fjärilen inte oroar sig för varje övergång. Det är visserligen sant i viss utsträckning, men liksom det är sant för en växt som trycker sig genom jorden trots det arbete som krävs för att göra det, vet fjärilen vad den behöver, men inte varför. Så varje skede skapar förvirring och viss fruktan tills den är en fjäril.

Så är det för dig nu. Du är sannolikt lite förvirrad för att du vet att du förändras, men du har ingen aning om hur du ska göra det. Kommer du att vakna en dag med en trollstav i din hand? Kommer du känna behov av att sitta i en grotta i åratal? Kommer dina grannar vara avundsjuka på dig när du skapar en leksak efter en annan?

Vem vet? Säkert inte du. Och det är din rädsla. Varför ger detta mig glädje och inte det här? Varför förändras jag? Varför förändras jag inte? Borde jag inte vara skickligare nu?

Så håller det på när du skiftar dina rädslor från 3D-minnen till förelöparkompetens.

Du förstår inte längre dig själv, och ingen kan förklara dig för dig. För Universum är inte så informerat som du skulle vilja om dina nya färdigheter. Vi är mera som dina föräldrar som vet att du kommer att förändras under puberteten men inte när eller nödvändigtvis hur. När kommer min röst att fördjupas? Ska mina bröst vara stora, medelstora eller små? Allt liknande de frågor du har nu.

Det är så att ni började denna övergång snabbare än vi trodde var möjligt och ni fullbordar den på samma sätt. Det är bara det att ni vill ha svaren idag, även om ingen inklusive du vet vad de svaren är.

Det är tillräckligt för dig att veta att du är extremt skicklig. Du kommer att slutföra din övergångsroll. Och de färdigheter du behöver kommer att visa sig när det är lämpligt. Så är det. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de läggs ut klickar du på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes blogg och prenumerationssida och klickar sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-postadress. Fyll i din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2019, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Vänligen dela gärna innehållet med andra, lägg in det på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc., men behåll den här artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källans hemsidelänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...