Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 16 juli 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 16 juli 2021

 

Hur Vi Mäter Era Framsteg

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med de framsteg som vi ser att ni alla gör varje dag. Vi vet att det är mer utmanande för er att se dessa framsteg eftersom ni lever varje ögonblick varje dag, och ni ser inte de stora förändringarna i er omvärld som har förutspåtts om och om igen.

Vi vet också att många av er kämpar för att känna att ni är där ni ska vara för att ni inte har alla andliga gåvor och förmågor som ni önskar. Och ändå har ni hopp, och ni har en önskan att fortsätta framåt, att fortsätta söka de framstegen och att fortsätta leta efter bevisen i omvärlden att mänskligheten går framåt mot den positiva framtid som ni alla föreställer er.

Vi vill att ni ska överväga det en stund. Tänk på att ni alla fokuserar på en positiv framtid, och att den positiva framtiden inte bara handlar om att ni och era nära och kära får vad ni vill. Ni fokuserar på en positiv framtid där alla i hela världen har tillräckligt med mat, tillräckligt med kläder, har tillräckligt skydd, är fria, respekteras, älskade, kan uttrycka sin kreativitet. Kraften i en sådan kollektiv önskan för det mänskliga kollektivet är starkare och kraftfullare än en önskan att en enskild individ ska vinna på lotteri, att kunna resa dit han eller hon vill, och så vidare.

Så framstegen mäts verkligen i önskningarna som har utvecklats inom var och en av er som är vakna. När ni var barn ville ni ha den leksaken som alla pratade om. När ni var unga vuxna kanske er önskan var att vara i det romantiska förhållandet som ni såg porträtteras på filmduken. När ni nu mognar och inser att det finns stort lidande i världen fokuserar ni på att vara medborgare i samma värld och vad ni kan göra för att hjälpa.

Det är därför vi alltid kommer till er med ett uttalande för vårt perspektiv att det blir bättre där på jorden. Vi mäter era framsteg och er vilja att tala och stå upp för det ni tror var rätt. Vi mäter era framsteg i hur mycket medkänsla ni känner för era medmänniskor, och vi mäter era framsteg i granskningen av era önskningar, som vi har sagt, visar en medvetenhetsutveckling. Er medvetenhetsutveckling handlar inte bara om att ni har de färdigheter och förmågor ni vill ha. Er medvetenhetsutveckling handlar om att ni inser att vi alla är ett och att vi alla är i detta tillsammans.

Tillsammans gör vi skillnad, och det är därför vi ger er energifulla nedladdningar. Det är därför ni får så mycket stöd från de Uppstigna Mästarna. Det är därför ni hela tiden hålls i villkorslös kärlek av Ärkeänglarna. Vi arbetar alla tillsammans för att åstadkomma fred på Jorden och att antända flamman inom er som känner igen er själv och alla andra som Källenergi, och vi ser fler av er som resonerar med det budskapet än någonsin tidigare.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...