Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 juli 2021

 

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

15 juli 2021

Det här är så Viktigt & Håller oss Intresserade av Er – Det 9D Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi kommer aldrig att bli färdiga med mänskligheten. Inte bara kommer vi aldrig att ge upp om er, utan vi kommer också finnas kvar omkring er även efter att ni skiftat ert medvetande, för det kommer fortfarande att finnas sådant vi kan ge er i det högre-dimensionella plan ni befinner er i. Vi kommer också att finnas i ett högre-dimensionellt plan, och därför kommer vi att upptäcka mer om vilka vi verkligen är, och vi kommer att bli bättre lärare och guider för er än vad vi just nu är.

Vi inbjuder er att inte ge upp om er själva, speciellt när ni känner att ni går bakåt, speciellt när ni känner att ni sagt eller gjort något ni trodde ni vuxit ifrån. Slå inte ned på er själva och ge inte upp om er själva, för det är så viktigt för ert uppdrag att ni kvarstår i en högre-vibrationell frekvens. Det är så viktigt att ni älskar er själva. Det är så viktigt att ni tar emot den kärlek och den hjälp som kommer från de högre sfärerna, både fysiska och icke-fysiska, och det är mer sannolikt att ni får den hjälpen om ni älskar er själva ovillkorligt.

Vi vill att ni förlåter er själva lika mycket som vi vill att ni förlåter andra. Ni är inte där för att bli perfekta och visa er värdiga att leva ett perfekt liv i den femte dimensionen. Ni är där för att alltid delta i pågående arbete och vara någon som har mer av en förmåga att hjälpa andra komma genom något, därför att ni gått genom det själva. Så när ni undrar, ”Varför denna utmaning? Varför Återigen, och varför just nu?” kom ihåg det. Kom ihåg att ni inte är där bara för att stiga upp till ett tillstånd av perfektion.

Ni är här för att hjälpa andra älska sig själva trots deras brister. Ni är där för att vara lärarna och guiderna på den fysiska nivån, precis som vi är här i det icke-fysiska och hjälper, undervisar och vägleder. För att kunna ge mer måste ni först vara villiga att uppleva allt. Ni måste uppleva allt ni är och allt som alla andra är, och det är en långtgående ordning. Men, kom bara ihåg oss i stunder av tvivel, i stunder av svaghet.

Vi erbjuder här hela tiden vår hjälp, och vi kommer aldrig att ge upp om er, det kommer heller inte era guider, inte era högre själv, era översjälar, er Källa. Så ge inte upp om er själva eller era medmänniskor, och försök heller inte bli bättre än någon annan. Ni är alla med i detta tillsammans, och vi är med i det med er i det långa perspektivet, vi kommer att finnas där för er i en framtid som ännu inte avgjorts, för ni skapar den alla just nu. Detta är spännande, och det är också vad som håller oss intresserade av er resa. Det är en resa genom det okända och in i det okända, men resultatet är garanterat. Ni förändras, utvecklas och stiger upp, och har alltid vår hjälp.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...