Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 augusti 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 augusti 2020

 

Bidrag till Augusti Energierna från Cassiopeja

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada att kunna meddela att vi har träffat flera kollektiv här i den nionde dimensionen för att fastställa hur vi alla kan förenas på ett mer harmoniskt sätt så att vi alla kan vara till större nytta för mänskligheten och alla andra fysiska varelser i hela galaxen. Vi är mycket glada att vi har upplevt mer av Cassiopejernas perspektiv under dessa små träffar. Cassiopeja är ett stjärnsystem där varelser inkarnerar för att utforska alla olika sätt det finns att känna, uttrycka och känna kärlekens vibrationer.

Och så är det Cassiopejska perspektivet på hur man kan hjälpa mänskligheten vid denna tidpunkt att överföra mer och mer kärlek varje dag, varje ögonblick, faktiskt. De är mycket säkra på att det här är det bästa sättet att hjälpa er alla. Det är en metod som de har visat sig vara prövade och sanna i sin erfarenhet, och de har mycket erfarenhet av att pröva denna filosofi. Som vi tidigare sagt, i tidigare överföringar, är huvudsyftet med energierna som kommer till dig från vårt kollektiv och andra kollektiv som vi arbetar med att få er att inse att ni alla är Källans Energivarelser.

Och vägen till källan är nu och kommer alltid att vara hjärtat. Källan är kärlek. Källa älskar alla varelser villkorslöst, och så detta Cassiopejska tillvägagångssätt, denna Cassiopejska agenda är en som vi är i harmoni med, och vi kommer att hjälpa till att pröva det där på jorden och i hela vår galax. Detta är en tid då många människor överger sina hjärtan och blir väldigt knutna till sina tankar, deras perspektiv, deras synpunkter på vad som händer där i er värld, och vi kunde inte föreställa oss en bättre tid och inte heller en bättre möjlighet för kärlek att vara förankrad i och göra vad den gör.

Kärlek läker. Kärlek väcker upp. Kärlek är en kraft att räkna med och en som kan användas för att skapa en mycket mer harmonisk och fredlig upplevelse av livet där på planeten Jorden. Nu är det dags att testa denna Cassiopejska filosofi, och det är ni som är tillräckligt vakna för att resonera med denna sanning. Och så föreslår vi att ni alla fokuserar på att öppna era hjärtan under hela augusti där på planeten Jorden, och se hur mycket av denna vackra Cassiopejska energi ni kan förankra och göra tillgängliga för resten av mänskligheten.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...