Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 21 juni, 2019

 

Det Arkturiska Rådet från 9:e Dimensionen

via Daniel Scranton

21 juni, 2019

”Änglar, Älvor & Andra Hjälpare”

 

”Hälsningar, vi är det Arkturiska Rådet. Det gläder oss att få ha kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av och förväntansfulla inför att få följa mänsklighetens väg när ni tar er till den nästa fasen i evolutionen för ert medvetande. Ni gör såklart hela tiden framsteg, men tidvis finns det möjligheter för en större mängd framsteg att upplevas och just nu har en sådan period infallit. Ni är benägna att få se allt fler individer i er omgivning som visar precis hur mycket de utvecklas och framskrider till att bli till sina femte-dimensionella högre själv. Fastän de som inte har samma språk för vad de upplever och får ta del av, så kommer de att få liknande upplevelser som ni alla har, har haft och har benämningar för.

När ni leder mänskligheten till den här nästkommande fasen på er evolutionsresa, var därför medvetna om att ni kommer att få mer hjälp med att stå till tjänst för alla som nyligen har vaknat upp. Ni kommer att bli hjälpta av änglarna och de energier som ni tar emot från änglarna lyser upp er alltmer. Ni kommer att ”sticka ut” för alla som är behövande, så att de ska veta att det är en god idé att ta kontakt med er och att be er om hjälp. Ni kommer också att få uppleva mer förväntan från älvornas rike, eftersom denna markbesättning ävenså förmår påverka de nyligen uppvaknade.

Dessa kan ge de ny-uppvaknade människorna magiska upplevelser som hjälper människorna att förstå mer av den mystiska och magiska sfären som ni träder in i när ni blir femte-dimensionella. Så älvorna kan ge människorna en glimt av vad ni alla är på väg till och änglarna kan stötta alla likt er som är menade att vara ledare och guider för resten av mänskligheten. Naturligtvis känner ni till att delfinernas och valarnas roller spelar in i allt detta, såväl som er planet, er sol och andra himlakroppar och högre-dimensionella varelser. Här handlar det verkligen om en grupp-insats.

Här i de högre sfärerna arbetar vi alla tillsammans, vi diskuterar och debatterar hur exakt vi ska väcka upp varje individ som fortfarande sover. För oss är det roligt att överväga de olika metoderna som skulle kunna tas i bruk. Och vi vet att ni kommer att ha roligt när ni hjälper dem, eftersom dessa uppvaknanden blir alltmer regelbundna och sker hos människor som ni inte skulle kunna förvänta er att vakna. En hel del roligt ligger framför mänskligheten och vi är glada att uppifrån få iaktta allt detta.

Vi är det Arkturiska Rådet och det har glatt oss att få ha kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...