Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 juni, 2018

Det Arkturiska Rådet

via Daniel Scranton

16 juni, 2018

”Ta emot våra Energi-Överföringar”

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Det gläder oss att få förena oss med er alla.

Vi har iakttagit varenda försiktighetsåtgärd som vi kan, för att inte överbelasta era system med alltför mycket energi och ni behöver nu reglera er energi alltmer medvetet för att ni ska kunna vara alltmer pro-aktiva när ni tar emot de nedladdningar som finns tillgängliga för er. De av er som är vakna och medvetna om vad som sker är de som vi vänder oss till. Ni är de som förmår behärska er energi, balansera den och säkerställa att ni även tar hand om den fysiska farkosten.

Ni får höra saker och ting från varelser likt oss om att man ska hålla sig uppvätskad och jordbunden, vila och förena sig med naturen och efter ett tag får ni så ofta höra det att det blir till ett bakgrundsljud. Så nu ska vi betona det ytterligare. Vi talar om för er, att för att ni ska kunna hantera större och högre frekvensöverföringar, så måste ni verkligen ta hand om er själva på det fysiska planet.

Vi önskar också att ni ska uppmärksamma att i och med att ni spelar runt med att öppna er själva till att ta emot mer av denna hög-frekventa energi, så kommer ni att lägga märke till att den fysiska kroppen belastas och kallas till att göra mer än vad den någonsin tidigare har gjort. När ni upplever uppstigningssymptom, så är det då ni vet att ni har tagit emot mer av denna energi och ni får också en väckningssignal gällande att ta hand om er själva på det fysiska planet.

Nåväl, ni får också om och om igen höra om betydelsen av att förnimma era emotioner, låta dem vara exakt vad de är, samt att bearbeta dem. Dessa energier som ni får ta emot, kommer att röra upp vissa saker och ni som är uppvaknade varelser befinner er i täten här.

Ni arbetar er igenom allt detta som individer för att hjälpa kollektivet. Därför behöver ni vara medvetna om hur mycket energi ni låter strömma igenom er, hur mycket ni inte släpper in och konsekvenserna för era fysiska och emotionella tillstånd. Och när vi ser att alltfler av er aktivt tar del, så förmår vi ge mer.

Vi är det Arkturiska Rådet och det var ett nöje att få ha kontakt med er.”

 

The Arcturian Council via Daniel Scranton, June 16th, 2018 – Sananda

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...