Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 februari, 2023

 

Mars 2023 energier ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en riktigt härlig sändning för er alla idag. Vi kommer fram för att berätta för er om energierna för mars 2023. Det här är tiden för er alla att förbereda er för fullbordandet av medvetandeskiftet, och vi säger det inte för att det kommer att hända i morgon eller nästa månad eller till och med nästa år. Från där du sitter just nu, skulle du behöva hoppa till en helt annan tidslinje för att den ska slutföras på den korta tid som vi just har gett dig som exempel. Men med allt detta sagt handlar allt nu om att fullborda förändringen i medvetande för mänskligheten, och en stor del av det är att släppa taget om tredjedimensionella fasthållanden som du har plockat upp längs vägen i det här livet och i andra liv som du har bott där på jorden.

Därför ger energierna som kommer in för mars månad mycket stöd för att ni gör det där slutgiltiga släppet av tyngden av en anknytning, och vi pratar om koppling till vad som helst, till och med att ha en sagoromantik. Vi pratar om dina fästen vid att ha mycket pengar på banken eller dina anknytningar till att vara i frontlinjen av medvetenhetsutvecklingsrörelsen.

Du kan ha en anknytning till något som är mycket välmenande, som att vilja läka så många människor du kan, oavsett om det är fysiskt eller känslomässigt, och det kan fortfarande vara en anknytning. Om du istället höll det utrymmet för alla som behöver bli helade för att få det hela de behöver, då skulle du inte vara fäst vid att vara healern i det scenariot. Så du kan se hur det försvagar den anknytning du har till det specifika scenariot.

Det handlar om att släppa taget vid det här laget, och det du mest släpper är perspektiv, övertygelser, identiteter, saker som inte har någon plats i den femte dimensionen. Och så, de tynger ner dig, och de håller dig i en tredjedimensionell vibration. Nu kommer en del av er att släppa er bindning till en tredjedimensionell önskan genom att faktiskt manifestera den önskan, och sedan inse att det inte är vad denna resa handlar om att ha det ni ville ha, och det har den aldrig varit.

Den här resan som du är på handlar om att höja din medvetenhetsnivå, och du kommer att fortsätta att ges möjligheter att göra det hela dagen, varje dag, men du kommer att få mer stöd under den kommande månaden från dina vänner här i de högre världarna som försöker alltid hjälpa dig på otaliga sätt. Det här är bara en av dem.

Vi vet hur lätt det är för en anknytning att skapas där på jorden. Vi ser dem födas varje dag på er planet, och vi känner igen lockelsen med dem, även för de av er som är andligt vakna. Och det är många av er som är andligt vakna; det finns fler än det någonsin har funnits där på jorden. Och ett av sätten att leda människor i medvetenhetsutvecklingsrörelsen är genom att släppa taget om dessa fasthållanden. Och som vi sa tidigare, även att vara ledare i den rörelsen kan bli en anknytning om du tror att det måste vara du. Inse att alla spelar sina roller perfekt just nu för att få er till den högre nivån av medvetande, och ni kan njuta av det ni får från de som vägleder och lär er, och låt det vara nog för nu.

Du kommer att stiga upp, och detta kommer att vara den livstid under vilken du gör det. Kom ihåg det, och tänk inte på den tredje dimensionen och alla tredjedimensionella sätt som att vara under dig heller. De är till för att upplevas, för att njutas och för att du ska släppa motstånd mot dem som du inte tycker är så roliga. Men allt som finns där nu i ditt liv och på din värld är där som en katalysator för att få dig till den högre nivån av medvetande, och vi vet att de energier som ges till dig under hela mars månad kommer att hjälpa enormt mot det mål.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *