Dome observerade kamptillståndet i den totala aktiveringen av jordens energi via Xiang i Kina, 15 juni, 2018

Dome observerade kamptillståndet i den totala aktiveringen av jordens energi.

För närvarande är det allmänna tillståndet på jorden sådant att varje varelse, inkluderande de utomjordiska varelserna, när de gjorde specifika observationer, kände en sorts stark energi som impulsivt cirkulerade i rymden. Denna typ av impulsiv energi är inte vanlig i en lågnivågrupp, åtminstone har inte jag sett den i mitt arbete. Denna stötande och återflödande energi, eller det vi kallar rullande cirkulation, intensifierades så magnifikt i ögonblicket i denna rymd, som en myriad skräckinjagande vågor svepte den runt och omringade de mörka energierna i denna rymd, som för att förinta dem.

Så det vi nu kan känna är att det numeriska värdet på jordens energier redan har förändrats radikalt. Det vi kände tidigare var att jorden och varelserna var som en farkost när energierna i denna rymd radikalt förändrades, det är som vattenvågor, en vågrörelse som hela tiden sprider ut sig. Men nu, tack vare anden hos de modiga som lämnat oss, dessa okuvliga själar och varelserna som lidit i det miserabla dilemmat, så vaknade kollektivet upp, deras kampvilja brast ut starkt och bildade en sorts starkt påverkande resonansenergi som kraftigt började flöda in i denna rymd och fortsatte ut till andra omfattande rymder. Så när jag observerade denna förbluffande situation på jorden fick jag också återkoppling och resonans från andra rymder.

Många planeter i samma situation som jorden, eller bättre, de återkopplar proaktivt och ger situationsrapporter. De har förstått att jorden blivit en plattform som inkarnerar och samlar kampenergi-vilja i universum och delar gott och ont. När denna kampenergi och starka raffinerade vilja konstant spreds ut till universums rymder, synkront överförda till medel- och låg nivånivå rymder, som ursinniga vågor, då förändrades hela rymdens struktur.

Hela strukturen, efter att universums positiva energi konstant raffinerades, ärvdes som en typ av starkt cirkulerande form av andra rymder. Dessa okuvliga krigare finns inte bara på jorden utan det finns också denna typ av hjälteandar på andra planeter, de fick inte denna möjlighet, de var inte så välsignade som jorden, hågkommen av universum, de fick inte en sådan möjlighet att bryta ut verkliga källenergier själva. Så, efter att denna resonansenergi spreds till andra planeter, tog dessa okuvliga hjälteandar själva kontakt med varandra och började koncentrera denna starka energieffekt till medel- och lågnivå rymder så att fler varelser kan få ta del av den och därmed utveckla denna stora ande.

Det jag nu kan känna djupare är förändringarna på andra planeter. Det tydligaste är att deras kampenergier har intensifierats tack vare att dessa okuvliga hjälteandar inne i dem reste sig tillsammans, rörda av den spektakulära scenen på jorden, och fick denna typ av energi att spridas ut till medel- och lågnivå rymder och öka oerhört. Detta är den grundläggande situationen som jag ser den nu.

.

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...