Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 juni 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 juni 2020

 

Stig Upp & Bli Era Högre Jag

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lägger oss ut där för att få kontakt med alla varelser i detta universum och utanför, för vi har ingenting att förlora och allt att vinna genom att göra det. Vi vet att ingen någonsin skulle kunna ta något från oss, även om de ville, eftersom vi är icke-fysiska varelser och för att vi är suveräna.

Så det finns verkligen inget hot i vårt universum, eller något annat universum som vi vet om, för vårt välbefinnande. Ni alla, å andra sidan, känner er sårbara för era fysiska kroppar, era nära och kära, era bankkonton, era hem, era ägodelar. Det finns mycket som ni kan förlora, och vad ni kan förlora ligger ofta i ert medvetande när ni funderar på att göra er tillgängliga för att ansluta.

Men nu är det dags att släppa det tredimensionella tänkandet så att ni kan resa er upp och bli ert Högre Jag. För att göra det måste ni kunna släppa taget. Ni måste vara villiga att se er själva som oändliga och eviga varelser som verkligen inte har något att förlora, även fysiskt och emotionellt sett. Det är en stor uppmaning, vi vet, men det är också nästa steg i er medvetenhetsutveckling.

Att vara oberoende är att vara verkligen fri. Och när ni verkligen är fria, känner ni världens tyngder lyftes bort från era axlar, och det är när ni blir den ljusare versionen av er själva som ni kommer att existera för alltid i den femte dimensionen. Nu är det dags att släppa spänningar, ångest och rädsla, samt släppa allt ansvar som tenderar att tynga er. Ni vill inte känna att ni inte kan göra det ni vill göra på grund av rädsla för att något dåligt kan hända om ni gör det.

Att ta steg av tro kommer alltid att betala sig för er, för att ni antingen lyckas eller så kommer ni att lära er. Ni kommer att bli bättre med varje språng, även om ni inte klarar det. Därför föreslår vi att ni tittar på ert liv just nu och bestämmer er för vad ni inte lever fullt ut på grund av rädsla, på grund av band eftersom ni håller er fast vid något som inte definierar er. Era kroppar definierar er inte. Er status definierar er inte. Er rikedom, eller brist på den, definierar er inte.

Ta chanser. Var modig. Och ni kommer att demonstrera för er själva och era E.T. vänner att ni är redo att ta nästa jättesprång i er medvetenhetsutveckling. Det är helt enkelt inget mer spännande än så.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...