Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 juni 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 juni 2022

 

Kanalisera Kollektiv från Högre Dimensioner

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi tolkar energierna som kommer till oss från de högre dimensionella världarna på samma sätt som denna kanal tolkar vår energi och skapar med oss ​​dessa dagliga överföringar. Vad vi har märkt i vår kanalisering är att kollektiven i den tionde, elfte och tolfte dimensionen är mycket intresserade av att se hur ni alla kommer att fortsätta att expandera och utvecklas där på planeten Jorden, och de uttrycker också hur mycket kärlek och medkänsla de har för er alla, liksom hur mycket de vill hjälpa.

Ni kommer ofta att be ett kollektiv, eller en ärkeängel, om hjälp, om skydd, för en viss manifestation, utan att ens inse att den hjälp ni ber om ges till er fritt av dessa högre dimensionella varelser, och de hjälper till och med er genom att höja er vibration så att ni kan matcha det ni har kallat på. Nu är en mycket bra tid för er alla att erkänna de hjälpare som ni har omkring er hela tiden. Kom ihåg att vi alla är i detta tillsammans, och ni behöver inte förtjäna rätten att ta emot något från någon varelse i vårt vackra universum.

Ni behöver vara öppna, mottagliga och hålla en högre vibration för att aktualisera det ni har framkallat i er jordiska livserfarenhet, och det är därför varelser och kollektiv från hela universum försöker informera er om hur ni bättre kan öppna upp, ta emot och höja er vibration för att bli den där kanalen för högre frekvensenergier som ni alltid var menade att vara i denna livstid.

Den gamla modellen, den gamla historien, säger att ni måste förtjäna er väg in i Guds goda nåd, eller Källan. Så har aldrig varit fallet. Sanningen är att engagera sig i ett tjänande, att vara snäll mot någon annan, naturligtvis försätter er i ett högre vibrationstillstånd. Och när ni är i ett högre vibrationstillstånd är det mer sannolikt att ni får det ni har bett om.

Detta är den livstid där ni skiftar från det där ålderdomliga paradigmet till ett där ni känner igen er själva som medskapare och kollegor med de kollektiv som finns i de högre dimensionerna. Nu är det dags att inse att ni inte är skilda från dem. Därför skulle dessa varelser med högre vibration aldrig kunna glömma er, aldrig lämna er utanför eller inte märka när ni ropar på dem. Men återigen, ni måste göra jobbet, och det arbete vi hänvisar till är inte hårt arbete.

Vi pratar om att meditera, vara öppna och mottagliga och att försätta er själva i dessa högre vibrationstillstånd genom att följa era känslor. Lita på er själva och ha tillit till er själva, och lita på detta universum, ett universum som vill att ni ska lyckas, som vill se er alla komma in i dessa högre vibrationstillstånd och inse att ni kan skapa vad som helst, för er själva, för er medmänniskor, och för alla varelser och kollektiv i hela galaxen och detta vårt underbara universum.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...