Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 mars 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 mars 2019

Vägen ni väljer för uppstigningen ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi kan förstå varför många av er skulle kunna känna av fruktan och tvivel vid denna tidpunkt. Vi vet att det inte har varit lätt för er under denna livstid, och vi vet att en del av anledningen till att det inte varit lätt är att ni är vakna. Det beror på att ni gör jobbet bit för bit så att det verkar som en så svår resa för er alla. Men tro på oss när vi säger att den väg ni går på er uppstigning är det enklare sättet. Det är också det mer tillfredsställande sättet.

Om ni inte visste vad som händer just nu vad skulle ni då göra när era uppstigningssymtom blossar upp? Och om ni inte förstod kraften och värdet av att känna era känslor, skulle ni kanske få recept från en välmenande psykiater. Och ni skulle verkligen inte förstå era drömmar och genomblödningar som berättar om tidigare liv ni är här för att integrera de liven just nu.

Ni har gått bortom där de flesta av den mänskliga befolkningen befinner sig just nu, och ni har gjort det i stor utsträckning för att ni vill vara till tjänst för dem. Men det finns alltid en fördel för den person som tjänar också, och i det här fallet är fördelen att ni kan njuta av denna resa. Ni kan njuta av det mer för att ni vet vad som händer bakom kulisserna och ni vet vad som händer under ytan av era egna kroppar.

Okunnighet är inte lycka, men ni har möjlighet att vara otåliga och kalla de ej uppvaknade för olika nedlåtande saker. Ni kan skylla på andra för det faktum att ni inte går uppåt, men kom ihåg att det här är hur ni skapade det. Detta är vägen och resan som ni bestämde er för. Så även om det ser ut som resten av mänskligheten saktar processen, var det hela er idé. Och från vårt perspektiv var det och är fortfarande en mycket bra idé, för hur annars kommer ni att känna er som Källans Energi i fysiska kroppar?

Om ni hoppar direkt till femte dimensionen saknar ni all rörelse och känsla av tillväxt och expansion. Ni kommer att göra det om och om igen. Ni kommer fortsätta att stiga ned och stiga upp eftersom det inte finns något annat att göra. Så denna gång måste ni släppa er hängivenhet till den stora situationen här och leta efter något som är rätt framför er som ni kan njuta av, vilket kan ge er en känsla av tillfredsställelse och det kan hålla er på en rak och smal väg som ni verkligen är på om ni får den här överföringen.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

LAST DAY – Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...