Fader och Moder Gud via Galaxygirl, 14 mars 2019

Fader och Moder Gud via Galaxygirl

14 mars 2019

Hej barn, det här är er Fader Gud som talar. Genom tiderna har vi arbetat tillsammans på en myriad olika sätt, men detta är den första upplevelse vi haft tillsammans som är på det här sättet! Det här är en speciell tid för att utvecklas, för klarare förståelse, för djupa frågor, då ni rensar och rensar och rensar bort gamla förståelser för brutna koncept och paradigmer. Jorden har alldeles för länge varit en plats i disharmoni, i obalans och därför var, och är fortfarande, det så kritiskt för er att hitta er egen inre balans. För ni har varit omgivna av kaos, av det obalanserade maskulina, av främmande inkräktare och missledda människor, det är sant. Allt har inte varit vad det utgett sig för att vara och nu kommer sanningarna i ljuset och det kan vara en lite skrämmande tid, men det måste den vara. Jag skulle uppmuntra er att se på dessa saker genom mina ögon, genom kärlekens ögon och se på dem som upplösningen på det stora mysteriet om hur kärlek kunde falla så långt ner i djupen och sedan stiga upp igen. För det är vad som sker.

Min kärlek till er har alltid funnits där, bergfast. För jag är er Fader Gud och ni är alla mina favoriter, mitt hjärtas glädje! Jag är spänd varje dag på att se vad ni kommer att göra härnäst och vem ni oväntat kommer att älska. Det finns så stor potential för glädje här i denna sfär så jag ryser. Och då saker faller isär, och massiva sociala orättvisor kommer i ljuset och regeringar imploderar, stanna upp. Andas och känn hur jag håller era händer, upplever det med er, för det gör jag. Stor förlust föregår stor förändring. För ni håller på att förlora allt ni trodde ni visste och förstod. Det är dags att se Jorden, nu Gaia, med nya ögon, med hjärtats ögon, och för den delen se alla saker genom ert hjärtas utrymme som hela tiden växer sig större, dagligen fylls med mer kärlek. Ni växer vidare in i era förutbestämda roller som ledare i denna nya ålder av kärlek, samförstånd och balans. Det är enormt spännande!

Jag vill tala mer om balansen mellan det gudomliga maskulina och det gudomligt feminina. Det har på senare tid varit ett ämne av stort intresse för många. För ni har inte haft något bra exempel på det på ert Jordplan. Jesus och Maria var ett utmärkt exempel, men den relationen raderades bort från era heliga skrifter så ni såg inte det gudomligt feminina hålla hand och utrymme med det gudomligt maskulina, arbetandes sida vid sida i perfekt harmoni och stor kärlek. Det har naturligtvis funnits många fina gudomliga äktenskap, men de hamnar inte i historieböckerna i era kulturer, och balans i relationer och djup kärlek har inte legat i denna tids fokus. Istället för fokus på balans och samförstånd ser vi här uppifrån demonstrationer för jämlikhet, vilket är bra på sitt sätt, men den energi som detta frambringar blir mer av kamp än ett fredsfördrag. För vibrationen för ”icke-krig” demonstrationer har energin för krig, precis som demonstrationer för medvetenhet om jämlikhet har energin för ojämlikhet. Kom ihåg att i detta universum måste ni be om det ni vill ha, gå för det ni vill ha, inte för det ni inte vill ha, så att ni inte missleds i era skapelser. Dessa lektioner kommer att bli bättre förstådda på ett mer meningsfullt sätt för de kommer att bli ett ämne i era skolor, som sig bör. Hur man älskar, hur man kommer i inre harmoni, kommer att vara fokus i er skolning, för när ni är i balans kommer er värld, era regeringar, era äktenskap, era relationer, era samhällen, era hem – allt kommer att vara i gudomlig harmoni.

Er Moder och jag är ett lag. Ni har antagligen hört detta i era hem när era föräldrar försöker ordna till något eller kanske är arga på varandra. Det är en bra början. Men det är mycket mer än lagarbete. Lag kommer i många storlekar och skepnader. Men lagarbetet i gudomlig förening är att vara helt och hållet i flödet, i perfektionens gudomlighet med er andra hälft, med er själskamrat. Med den som är ni och ändå inte (de är bättre!). Den som känner er på djupet och ändå finns det alltid lite dold mystik där – sådant som får er att vilja ställa frågor och veta mer, för ni är intensivt förälskade och ändå, det finns ett fridfullt samförstånd av total acceptans vad än svaret kommer att vara. För ni känner er trygga i denna gudomliga förening, denna tvillingflammas salighet. Ni känner trygghet, ni känner förbindelse och vill ändå veta mer, för kemin är berusande. Vi ser att många av er längtar efter detta.

Barn, det här är er Moder Gud och ja, jag ser era hjärtan längta efter denna tvillingflamma-relation och mina kära, ni har redan en tvilling, och ja, alla har en, och ja, det är underbart, den underbaraste gåvan i universum tror jag! Men ni kommer inte att till fullo kunna uppskatta den förrän ni känner frid inom er själva, med er egen inre demon omvandlad och era fjärilar av Kristusmedvetande rinnande genom er som en flod, stark och tydlig. För då och bara då är ni verkligen redo för det som kommer. Detta är er hemläxa mina kära. Detta är vad ni så flitigt, undermedvetet eller medvetet, arbetat med så länge. Ni måste rensa bort sörjan på Jorden som orsakats av den smärta ni upplevt med era tvillingar under många livstider, innan ni verkligen kan njuta av och uppskatta och låsa upp saligheten och den djupa tilliten i den högre dimensionella relationen i föreningen med tvillingflamman. Så, mina kära, var i frid, vetande att alla goda ting inte bara är på väg, de är här, och att er Fader och jag är med er varje steg på vägen. Arkturierna sade nyligen att era lägre chakran kommer online mer och mer, så ni kommer att känna mer av kundalini-energierna. Ni kommer att känna er mer sinnliga. Men detta måste jordas i balans och djup kärlek till er själva för att gå genom denna passage tryggt, starkt, med renhet. Be mig hjälpa er, jag är mer än villig. Fortsätt nu, kära Fader.

Se där, hon har gjort det igen! Sagt det så mycket bättre än jag någonsin kunnat och med sådan kärlek. Det finns ett perfekt exempel på att ge och ta, på balans, på den gudomliga glädje som åtföljer den gudomliga relationen. Tänk på ert bordtennisspel i er Olympiad där bollen hela tiden går fram och tillbaka, fram och tillbaka och precis när ni tror att bollen är omöjlig att ta så kan den skicklige spelaren slå tillbaka den. Dock, i Olympiaden försöker spelarna vinna och överlista varandra. I den gudomliga relationen längtar ni efter att få hjälpa den andre så om denne slår en enkel boll till er kan ni omöjligen göra annat än att kärleksfullt returnera den, utan att tänka att ni vill vinna poängen. Nej, ni returnerar den kärleksfullt som en bukett rosor, för ni älskar dem och ni vill tjäna dem av hela ert hjärta. Hela er varelse pulserar av glädje vid tanken på att tjäna dem och återgälda deras kärlek. Många av er har varit åtskilda från er tvilling, för detta var inte livstiden för att upptäcka det ännu, för ni hade för mycket att lära, att rensa, att processa. Det hade varit katastrofalt att vara tillsammans när detta gjordes.

Universum har perfekt timing. Det är svårt att förstå det medan man finns i en mänsklig kropp, men den har det. Och vi, er Moder och jag, ser er som perfekta redan. Perfekta, vackra, så värdiga stor kärlek, den största av kärlekar, och barn, ni har vår kärlek. Be oss nu rena er med den gudomliga elden av försoning så att era chakran brinner, snurrar så lysande de kan för att uthärda denna uppkommande kärleksvåg som kommer att föra alla till ljuset som inte är av ljuset. Var redo. Var rensad. Var renad. Er Moder och jag håller en stor kopparkittel av ljus, av det Kristnade ljuset, över era huvuden nu. Är ni klara? Ett, två, tre! Vi häller det mjukt över er som från en dopfunt av rent ljus, av ren perfektion, brännande bort allt som inte längre tjänar er och uppenbarande bara den strålande Kristnade varelse som ni redan är! Detta kommer att ge er stor hjälp med er återförening med era tvillingar, för detta är er egen återförening med er själva, och er tvilling är en aspekt av ert högre själv. Ni delar samma högre – högre själv. Det är komplicerat, det räcker så! Bjud in oss varje morgon, varje kväll – varje gång ni känner den minsta nervositet – för att döpa er i denna kittel av ljus av oändlig kärlek, av tvillingflammans återförening. Detta ljus är en del av er nu, det omger er, klamrar sig vid er. Det rinner inte av och faller bort. Det är ni. Det är ett nytt lager på er som inger mod, livar upp, återställer, rensar. Det blir ni.

Så där, Moder, jag tror vi har gjort ett gott arbete idag, vad säger du? (Ja, verkligen kära du, ett utmärkt arbete, älskling). Vi älskar er så mycket. Vi är er Fader och Moder Gud och vi hoppas att ni har en klar insikt i vad den gudomliga föreningen av glädje och salighet är och kommer att vara för er, mina kära. Känn vår omfamning och var i frid. Vi är er Moder och Fader.

-galaxygirl

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...