Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 17 mars 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 17 mars 2021

 

What Must Happen to Bring About the Event/Solar Flash ∞The 9D Arcturian Council

 

Vad Måste Hända för att Åstadkomma Händelsen/Solblixten∞ Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har känt spänningen som mänskligheten känner för att ni alla ska komma tillbaka till en känsla av normalitet i er värld. Ni har gått förbi frustration, ilska, rädsla, sorg, ångest och en mängd andra känslomässiga tillstånd för att komma till den här platsen där ni faktiskt kan förstå hur ni skapar en ny Jord med ett nytt samhälle. Ni är redo för något nytt och något annat, inte bara gå tillbaka till hur saker och ting var i er värld.

Ni är redo att ta er till nästa nivå av ert medvetande, där ni kan känna utvecklingen av medvetandet och se det reflekteras tillbaka till er i det dagliga livet där på Jorden och på det sätt som människor behandlar varandra. I slutändan vilar er medvetenhetsutveckling på er förmåga att vara vänliga, medkännande och förlåta varandra. Allt vilar inte på en händelse eller en solblixt; det handlar inte om vad som händer i er himmel med rymdskepp och utomjordingar.

Allt som människor vill ska hända för att åstadkomma de stora förändringarna på planeten Jorden kan och kommer bara att hända när ni alla gör nödvändiga förändringar inom er själva. Då kan reflektionen komma tillbaka till er och visa vilken fredlig och vacker galax och universum ni är en del av. Ni har utmanats det senaste året, utmanats på sätt som ni aldrig förväntat er att bli utmanade. Vad vi ber er om nu är att höja er över småskaligheten i era meningsskiljaktigheter, era olika perspektiv och de olika synpunkter som finns där på Jorden just nu. Inget av det ni alla tror får komma i vägen för er förmåga att öppna era hjärtan och vara kärlek.

Ni är där för att välja kärlek, att välja att vara Källenergi i köttet. Och när ni alla gör det, så vad ni då har är en sann återkomst av Kristusmedvetandet, och det är vad ni behöver där i er värld. Och ni behöver det mycket mer än ni behöver en enstaka varelse som kommer ner från himlen för att berätta vem som är dålig och vem som är god, vem som hade rätt och vem som hade fel. Ni måste vara Kristusmedvetandet i handling mot varandra, för att rädda er från rädsla, hat och dömande, eftersom dessa tillstånd att vara, när de får ruttna inuti er, skapar en giftig miljö, en som gör det svårare att älska er nästa.

Uppstigning handlar om att höja sig över, och det har aldrig handlat om att vara på rätt sida av något. Så kom ihåg att nästa gång ni känner er sugna in i en debatt om politik eller hur ni alla ska bete er, kom ihåg att höja er för att bli era högre jag, som bara är aspekter av den ni redan är. Och de aspekterna av den ni redan är kommer alltid att kalla fram dig inifrån.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft glädje av att komma i kontakt med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...