Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 januari 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 januari 2020

 

Utforskande av Enhet för att uppnå Skiftet

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi tittar på medvetandet hos varje enskild människa på Jorden just nu, eftersom vi är så intresserade av er och utvidgningen av ert medvetande. Vi inbjuder er att gå med oss ​​i den nyfikenheten. Vi vet att ni lever väldigt upptagna liv och att många av era mänskliga skaror skiljer sig mycket från er, men lite mer nyfikenhet kring varandra kommer att leda till mer medkänsla och att medkänsla kommer att påskynda förändringen i medvetandet.

Ja, ni kan göra så mycket på egen hand, bara genom att utforska ert eget medvetande och era egna känslor, men genom att intressera er för varandra är det mer troligt att ni hittar den kopplingen. Och den kopplingen kommer att leda till mer enhet. Denna enhet kommer att leda er till en plats av harmoni. Den harmonin kommer att leda till full utomjordisk kontakt och när ni väl har full utomjordisk kontakt kommer det bara att vara en tidsfråga innan ni slutför skiftet i medvetandet.

Så inbjuder vi er att utforska varandras resor, även om det är smärtsamt ibland. Även om ni tycker att det är utmanande att ha någon gemensam grund med vissa individer, kommer det genom att ni hittar den gemensamma grunden att hjälpa er att hitta en plats i ert hjärta för den personen. Och kom ihåg att alla på jorden med er där, representerar en aspekt av er. Vi är alla delar av samma helhet och ingen av delarna kommer att kasseras när vi alla stiger upp tillsammans.

Ni måste tänka i termer som integration och inkludering när ni ringar in den beredskapen som ni alla söker efter för full öppen kontakt med utomjordingar. Om ni inte kan se gudomligheten hos en av era medmänniskor kommer det att bli mycket utmanande att se det inom en utomjording som ser och pratar och agerar mycket annorlunda än er. Och så inbjuder vi er att leta efter något i den personen som ni känner att ni inte har något gemensamt med, något som kan förena er, något som ni kan komma överens om. Släpp de ämnen ni inte är överens om och sluta försöka övertyga varandra om att ert perspektiv är det rätta.

Istället inbjuder vi er att öppna upp mer med varandra om vad ni känner, vad ni är rädda för, vad era hopp och drömmar är, för det är det som bestämmer ert perspektiv i första hand. Och alla perspektiv är alltid gällande. De kommer alltid att vara en del av Källenergin. Därför behöver ni inte tänka på hur ni kan krossa en åsikt eller en synpunkt. Ni kan ha harmoni med ert perspektiv och harmoni med en person som helhjärtat inte håller med om det perspektivet. Det är möjligt. Vi ser det hela tiden, och om ni kan träffa en av dessa individer och hitta den gemensamma grunden kommer ni att ha så mycket mer fördel än om ni besegrar den personen i en debatt.

Detta är tiden för att komma tillsammans. Detta är tiden för enhetsmedvetande och utforska känslan av enhet med alla.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...