Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 november 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 november 2018

Per Staffan 16 november 2018

Ljus & Uppstigning ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har lyssnat på sammankomsten som ni har haft, och vi har märkt att ni begär en lättare upplevelse där på planeten Jorden. Ni vill ha mindre densitet och mer ljus, och de sändningar som vi skickar innehåller mer ljus i dem. Vi upplyser er, men det finns mer. Ni har tillgång till mer ljus, och era kroppar kan hålla mer ljus i dem.

Ni förstår, så här kommer ni till den version av Jorden som ni vill ha. Det är inte genom att ändra vilka som är i maktpositionerna. Det går inte genom politiken. Det går inte genom att ändra de system ni har. Det är inte genom att ha tillgång till all den teknik som har varit utom räckhåll. Det sätt på vilket ni får en ljusare version av livet på planeten Jorden är att jorda mer av det ljuset i er själva.

Återigen ger vi er ett besked här, som är avsett att stärka er, och vi ger er också mer av det ljuset, och vi är inte de enda. Det finns mer ljus som kommer från varje hörn av galaxen och varje dimension i universum. Vad jorden behöver mer än någonting annat är fler ljusreceptorer. Ni kommer alla att dra nytta av att ni öppnar er för att ta emot det ljus som är tillgängligt för er, och ni kommer alla att dra nytta av att lysas upp.

Ni vet att den andliga vägen ofta är sedd som högtidlig och seriös, men ljus kommer likväl inifrån när du gör valet att ha kul, eller gör valet att uppleva glädje och skratt. Du kan dansa och leka och sjunga din väg till femte dimensionen. Det behöver inte alls vara meditation och yoga, men dessa saker har faktiskt sin plats för att släppa in mer av det ljuset och ta dig till den version av Jorden du vill uppleva.

Så säkerställ att du balanserar dina mer allvarliga andliga övningar med lite lättsinnigt nöje och frivolitet.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...