Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 juli, 2023

 

Enorma, massiva förändringar som ni alla vill ha på jorden ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är anslutna till alla er och alla andra varelser och kollektiv i universum på ett sätt som tillåter oss att bättre förstå alla aspekter av Källan. Vi är väldigt glada över att träffa fler av er medvetet, medan ni är i ert vakna tillstånd, eftersom vi vet hur mycket ni alla har att ge, hur mycket ni har att erbjuda oss i vår kunskap om oss själva. Det finns så mycket kraft i den mångfald som finns bland alla varelser i universum. Ni har alla kapacitet att se det, att se era olikheter som det som gör er kraftfulla som ett kollektiv, och det är verkligen målet för er här och just nu.

Ni vill komma samman och uppleva kraften i enhetsmedvetande; du vill att alla ska ges en möjlighet att vara precis som de är och att passa in i det utrymme de alltid var menade att fylla. Att vara en kärleksfull och accepterande person har en så enorm inverkan på det kollektiv du är en del av och hela universum. Varje gång du ger någon tillåtelse att vara exakt den de är, gör du detta mer möjligt. Ni gör er själva mer kraftfulla som ett kollektiv, och som ett kraftfullt kollektiv kan ni uppleva enorma, massiva förändringar, de typer av förändringar ni alla har väntat på.

Problemet med det perspektiv som de flesta människor har på dessa förändringar är att de antar att det kommer att vara något utanför dem själva som initierar all förändring. Men när du inser att kraften har funnits inom dig hela tiden och finns kvar inom dig, borde det vara tillräckligt för att få ett leende på läpparna, för att värma ditt hjärta och för att fråga dig själv hur du kan vara mer accepterande av andra, även i deras radikala skillnader från hur du lever ditt liv.

Naturligtvis är det inte alltid lätt att bara acceptera handlingar av en person som skadar andra eller en persons tro som är rasistisk, kvinnofientlig eller homofob, men det är det första steget för att få dem att läka och bli den de verkligen är. Du har försökt att bara döma alla till fängelse eller till och med döden, som ett samhälle som inte gör det som är bäst för alla. Du har prövat den nivån av medvetenhet i din inställning till att leva i en mer perfekt värld, och det har inte fungerat. Faktum är att den strategin slår tillbaka, eftersom dina fängelser blir grogrund för mer kriminalitet och mer våld, och din strategi att hantera terrorism genom att släppa bomber skapar bara fler terrorister.

Så du måste erkänna att det förhållningssätt som du har tagit på din värld inte har fungerat, och då kan du se hur du kan acceptera, förlåta och omfamna alla som de är. Och när du kan göra det kommer du att se de enorma, massiva förändringarna du vill se där på jorden som du vill se, och du kommer att börja se dem direkt eftersom du kommer att se världen genom den nya linsen som du har satt på dig. Du kommer att vibrera annorlunda, och du kommer att locka till dig nyheter och andra berättelser om människor som kommer samman på grund av beslutet som du tog inom dig själv att börja acceptera andra oavsett vad de gör, vad de tycker, vad de säger och vad de tror. Det är där din sanna kraft ligger.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *