Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 oktober, 2022

 

 

Kan du göra detta? Då kan du gå upp ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket entusiastiska över mänsklighetens uppstigning eftersom vi vet att det är garanterat. Vi har inga tvivel, ingen oro och bara visshet om att du stiger upp och att du kommer att fullborda uppstigningen. Det finns mycket som ni fortfarande måste uppleva som fjärdedimensionella varelser, vilket är anledningen till att ni fortfarande är där. När ni omfamnar varje upplevelse när den kommer till er, gör ni det lättare för er själva att stiga upp. Och allt som du motsätter dig kommer du att behöva fortsätta att uppleva tills du gör fred med det.

Att sluta fred med allt som det är låter som att det inte är så stor sak. Det låter som små potatisar i jämförelse med ditt medvetandes uppstigning till en helt ny dimension, men ställ dig själv frågan om du kan göra det just nu, och var ärlig mot dig själv när du får ditt svar. Kan du sluta fred med allt i ditt liv och alla människor i ditt liv? Kan du sluta fred med världen och allt som händer i världen? Kan du sluta fred med att andra tänker och tror annorlunda än du?

Det är ditt arbete. Du vet när du inte är ifred på grund av dina tankar, dina känslor och dina bedömningar; det är dina ledtrådar om vad du måste arbeta med härnäst. Och för några av er har dessa ledtrådar dykt upp i årtionden, men ni visste inte att det var ert arbete att sluta fred med dessa saker. Du kanske trodde att det var ditt jobb att förändra dessa saker. Så fort du kommer på att du ber någon annan att ändra på dig, det är då du vet att du inte har gjort fred med den här personen och hur de är och vad de säger, tänker och känner.

Nu, hur gör du det? Hur tar man sig till det stället? Jo, först och främst är det väldigt bra för dig att erkänna att allt tjänar ett syfte precis som det är. Det är mycket bra för dig att erkänna att allt tjänar Source precis som det är. Om Källan godkänner allt som det är och alla som de är, och din uppstigning handlar om att gå hem till Källan och bli ett med Källan, vilket det är, då måste du försöka förstå hur det hela är perfekt precis som det är.

Då kan du släppa ditt motstånd; då kan du sluta triggas. Då kan du vara ifred och leva med det med att veta att allt är bra och att det blir bättre. Du kan lita på det, du kan tro på det, du kan tro och veta det, för det är sant. Om allt är Källan och allt händer inom Källan, hur kan något då gå fel? Hur kunde du vara på väg mot en enorm katastrof som skulle förinta allt och alla?

Kom ihåg att allt är i perfekt ordning och att ditt enda jobb är att vara dig själv. Du slutför pusslet med Källan genom att vara du, för ingen annan kan vara du förutom du, och alla delar behövs. Alla pusselbitar krävs för att slutföra pusslet. Det är vad vi alla gör, oavsett var vi är, oavsett vilken dimension vi lever i. När du inser att allt du behöver göra är att vara ifred med allt och vara dig själv, uppstigning blir så mycket lättare och ditt liv blir så mycket enklare och potentiellt roligare. Och om du kan få en smidig, enkel och njutbar resa till den femte dimensionen, måste du göra allt rätt.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...