Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 16 september 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 16 september 2021

 

Hur man tar emot tillströmningen av kosmiska energier

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi kan upptäcka även den minsta ökningen av vibrationsfrekvensen för det mänskliga kollektiva medvetandet, och vi vill att ni alla ska veta att det har skett en topp. Ni får energimässigt vad ni har bett om, och ni som är tillräckligt öppna för att ta emot tippar vågen för mänskligheten. Ni kan alltid titta utanför er själva på vad andra gör, tänker och säger, och känna som att mänskligheten inte rör sig i rätt riktning, eller så kan ni titta utanför er själva på det kaoset och inse att mänskligheten gör mycket genom att kalla på högre frekvenser och att någon måste gå upp och vara mottagaren av dessa energier.

Ni kan alltid inse att denna någon är ni. Ni har förmågan att göra det, och ni har viljan, och tillräckligt många av er har tagit er tid att göra det för att få den inverkan som ni vill ha på det mänskliga kollektivet. Ni är naturligt födda givare; ni vill hjälpa. Ni vill vara till tjänst, och att öppna er för de kosmiska energier som kommer in är sättet att vara till största tjänst för era medmänniskor vid denna tidpunkt. Att arbeta med dessa energier är lätt för er som är vakna, för ni har gjort det på ett eller annat sätt så länge, och tillströmningen av energier till er just nu är avsedda att vara mycket stabiliserande för er och för era medmänniskor.

Ni börjar med att få tillträde till dem själva, och sedan låter ni dem göra vad de gör i era fysiska kroppar. Ni grundar dem i Moder Jord, skickar dem längs rutnätet, och alla över hela världen tjänar på det. Alla skulle kunna använda lite mer av den känslan av stabilitet i sina liv, oavsett vad de lever just nu. Ni kan ge dem det. Nu kanske några av er undrar hur ni gör det här, och det är mycket bra att undra. Vi kommer att berätta att det finns flera sätt för er att öppna er för och ta emot dessa energier.

Först och främst, om ni vilar och kopplar av, är ni automatiskt öppna. Om ni gör något som ger er glädje, öppnar ni automatiskt upp er, och om ni tänker öppna er, och ni sträcker ut armarna, och ni vänder upp era handflator, och ni säger till universum att ni vill vara till tjänst och att ni vill ta emot de nuvarande energierna så att ni kan vara till tjänst, då är det gjort. Att sätta er själva i en vattenkälla, även om det är ett badkar, hjälper också. Var medvetna om era tankar, era känslor, var ni lägger er uppmärksamhet, och om ni är spända eller oroliga, och släpp allt ni behöver just nu, och ni kommer att fortsätta vara de kanaler som mänskligheten behöver att ni är vid den här tiden, och i stort sett alltid.

Men som ni vet är det en betydelsefull tid i mänsklighetens historia, och det finns många människor som är rädda för något, eller i motstånd mot något, och de behöver hjälp. De behöver den stabiliteten som kommer inifrån dem, och när ni grundar den för dem blir den mer tillgänglig för dem, eftersom alla har stunder när de är öppna. Alla har stunder när de inte är helt stressade, oroliga och spända, och när de har de stunderna, kommer ni att ha lagt grunden, bokstavligen för att de ska få de vackra stabiliserande energierna som finns hos er just nu.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...