Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 december 2020

 

Ni är Kraften

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är positivt överraskade av mänskligheten hela tiden. Vi känner att ni särskilt handlingskraftigt går i en viss riktning, och sedan tar ni en skarp vänstersväng. Och för det mesta kommer den skarpa vänstra svängen att ha varit resultatet av att bara en av er har nått någon del av sig själv och integrerat den delen av sig som ni inte ens visste fanns där. Ni sätter ihop er bit för bit, och varje gång en av er gör det, blir en annan av er inspirerad, och så vidare och så vidare. Ni läker, integrerar och blir, men ni är också inspirerande, och det är därför ni är så roliga att titta på.

Dessa oväntade stunder inträffar allt oftare eftersom ni har tvingats vara mer introspektiva, att ägna mer uppmärksamhet åt vad som händer inuti er. Ni har blivit vägledd av universum för att söka inåt efter helande, och tillräckligt många av er gör det för att få ringar på vattnet effekten, för att vara den dominobricka som sätter den kedjereaktionen igång.

Vi ser er som redo att ta mänskligheten till nästa nivå. Vi ser er växa exponentiellt och ta fler och fler av era medmänniskor med er, och vi ser det hända för att ni hela tiden inser att det är upp till er och att inget utanför er kommer att rädda mänskligheten. Kollektivet som ni är en del av kommer alltid att återspegla vad som händer inuti er. Det kommer alltid att vara en reflektion av vad ni fortfarande behöver titta på, att skapa fred med, att omfamna och i slutändan att integrera.

När ni fortsätter att bli ert högre jag, bit för bit, skickar ni ut dessa mallar, dessa bruksanvisningar, till alla era medmänniskor så att de kan bli och bli lättare för dem att göra vad ni har gjort. Att bana vägen till den femte dimensionen är vad ni alla tänkt för denna anmärkningsvärda livstid på jorden, och ni har fått drivkraften nu att bära hela mänskligheten, och det finns ingen kraft i detta universum som kan stoppa er.

Ni är den kraft som är ostoppbar och ni fortsätter att rulla snöbollen och erhåller fart varje dag. Fortsätt inspirera era medmänniskor genom era ord, era handlingar och genom det arbete ni är villiga att göra med er själva, och ni kommer att leva i den fina lilla biten av den femte dimensionen mycket snabbare än ni förväntade er.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...