Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 december, 2022

 

The Christmas & Solstice Holy Days ∞

The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket medvetna om energin och medvetandet av konkurrens där på jorden, och vi vet att även olika trosuppfattningar hålls upp mot varandra. Därför placerades julhelgen väldigt nära solståndet för att uppmärksamheten skulle tas bort från solståndet och läggas på julhelgen. Många av er inser att den 25 december inte är det datum då de fyra stjärnorna kom samman för att skapa ett gigantiskt ljus på himlen, och det är inte födelsedatumet för den som kallas Yeshua. Det var ett datum som valdes för att inte vara så nära påsk och väldigt nära solståndet för att ta uppmärksamheten från det vackra firandet. Och nu har du mycket färre människor som firar sommar-/vintersolståndet än det finns människor som firar julhelgen.

Nu är naturligtvis Jeshuas läror mycket viktiga och livet som han levde är ett av mästerskap. Det är ett exempel för er alla på hur ni kan vara där i världen. Och så, det behöver inte finnas någon konkurrens mellan att fira detta underbara tillfälle i naturen och firandet av Yeshuas födelse. Båda kan firas, och båda kan ses ha sin plats i det mänskliga kollektiva medvetandet. Vi uppmuntrar er att fira solståndet på vilket sätt ni än önskar tacka er sol och moder jord, och ni kan också fira er själva för att ni har kallat så mycket energi på solstånden och dagjämningarna som ni har där på jorden.

Du är där för att förankra i dessa energier, för att låta dessa energier rinna igenom dig och för att dela dem med dina medmänniskor. Du är där för att förena medvetande, för att integrera, för att förena, och därför behöver du inte påpeka julens kommersiella karaktär eller bli arg på de människor som valde att konkurrera med solståndet för att få fler människor till kyrka. Du kan fira båda och du kan se att de två datumen ligger nära varandra som en möjlighet att sammanfoga medvetandet. Det är en möjlighet att föra samman jorden och himlen.

Det fanns en gång en tid då gudarna sågs mer som att bo bland er och vara i vinden och bergen, havet och så vidare. Och när de väl placerades högt upp på himlen blev det en större separation mellan mänskligt och gudomligt medvetande. Men du är där för att förena dig, för att föra samman allt medvetande till Ett. Gud finns överallt och allt, och vi är alla representationer av det som vissa kallar Gud och vi kallar Källa. Återigen, det finns ingen anledning att tävla om vad det rätta ordet är för den energin, det medvetandet, den kraften som bor inom varje varelse.

Nu, när vi avslutar 2022 där på jorden med er alla, vill vi bara att ni alla ska komma ihåg att att förena sig är sättet att bli mer av den ni verkligen är. Det finns inget behov av att skapa någon mer onödig separation eller segregation. Det är dags för den illusionen att falla vid sidan av så att vi alla kan mötas som En Varelse, som en kraft inom detta kärleksuniversum. Och när du känner den där kärleken inom dig, det är då du vet att du är på rätt väg.

Du kommer att få veta att det fortfarande finns gott om energi och medvetande på jorden som du är ämnad att motsätta dig, att kämpa mot och att döma, och det är helt enkelt inte fallet. Allt är där för att reflektera något som du behöver älska inom dig själv och utanför dig själv. Och när du gör det vet du att du är en som förenar, och du vet att du uppfyller den aspekten av ditt uppdrag för detta liv på planeten Jorden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...