Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 juli, 2018

Göra sig redo för skiftet!

 

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har uppfattat er medvetenhetsutveckling från den stund ni blev 4-dimensionella varelser och vi har följt er utveckling. Vi har tidigare påpekat (i en kanalisering) att ni nu är i de högre nivåerna av den fjärde dimensionen. Så hur ska ni gå vidare nu? Finns det mer utveckling att göra innan ni skiftar till den femte dimensionen?

Svaret är absolut ”ja”. Det som ni gör vid den här tidpunkten, är att förbereda er för de energivågor som ska komma. Ni förbereder er själva fysiskt, mentalt, känslomässigt och förstås, energimässigt. Många av er undrar vad ni är ämnade att göra. Ni undrar vad er ”mission”/uppgift är. Något så simpelt som att göra sig redo för skiftet, verkar inte vara stort nog.

Vet att, när ni gör er själva redo, så gör ni er själva bättre på att assistera andra. Ni som är uppvaknade, kommer att vara de som hjälper andra; de som har sovit sig igenom allt detta och ju mer förberedda ni är, desto bättre kommer ni att vara på att hjälpa andra. Så hur gör ni det? Hur förbereder ni er själva för dessa energivågor?

Ni gör det genom att konstant hålla en högre vibration. Ni gör det genom att jorda er själva. Ni gör det genom att ta kontakt med naturen. Ni gör det genom att kanalisera. Ni gör det genom att leta fram era 5-dimensionella förmågor och att slipa de talangerna när ni hittar dem. Ni gör det genom att hålla en lättare diet, genom att ”hydrera” er själva (=inta tillräckligt med vatten) och genom att släppa taget om saker som alkohol.

Ni gör det genom att öppna upp er själva för att ta emot de högfrekventa energierna och jorda dem i era fysiska kroppar. När ni förbereder er själva för detta massiva inflöde av energi, som kommer, så gör ni det mer medvetet än ni tror. Ni gör dessa förändringar, eftersom ni vet på djupet att ni behöver göra dem.

Detta är inte er första ”rodeo” och det kommer inte att vara er sista. Förresten, så lär ni er också från varelser som oss och er öppenhet för att ta emot våra budskap, gagnar er mycket.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ansluta till er.

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...