Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 januari, 2023

 

Ångra samhällelig programmering och bli mer kraftfull ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är varelserna i det icke-fysiska som letar efter möjligheter att få kontakt med vem som helst eller vilket kollektiv som helst eftersom vi är så nyfikna av vår natur och så villkorslöst kärleksfulla. Vi vill förstå vilka vi är som Källenergivarelser, som allt-som-är, och så att lära känna vilken komponent som helst inom allt-som-är kommer alltid att vara en av våra många strävanden. Vi ser på det gemensamma som ett bevis på att vi alla är ett, och vi ser skillnaderna som vår makt.

Vi är så mycket mer kraftfulla som ett universellt kollektiv på grund av vår mångfald. Mångfald gör att vi kan stöta oss, vara oense och uppleva villkorslös kärlek, vilket är vem och vad vi verkligen är. Vi uppskattar också hur mångfalden i detta universum har skapat en så vacker gobeläng, ett så kraftfullt kalejdoskop. Faktum är att vi väntar på möjligheten att utforska andra universum, eftersom vi vet att vi kommer att uppleva ännu mer av oss själva.

Ni har alla en möjlighet just nu att villkorslöst acceptera den skillnaden som ni upplever mellan er och en annan person. Du kan omfamna en mångfald inom det mänskliga kollektivet som det som gör dig stark, kraftfull och intressant. Men alltför länge har människor på jorden sökt likhet, och människor har försökt besegra de som inte håller med dem. Men ni är också nyfikna varelser av er natur, och era medmänniskor ger er en möjlighet att lära känna er själva mer fullständigt och fullständigt.

Om du värdesätter varje aspekt av mänskligheten, varje partikel i din värld, varje perspektiv som finns, kommer du att bli mer kraftfull. Du är inte mer kraftfull i din förmåga att besegra ens det som ur ditt perspektiv är rent mörker. Du är mer kraftfull i din vilja att acceptera att allt du ser utanför dig också är en del av dig, och allt som du ser kommer att bli mer av dess Källenergijag när du reflekterar tillbaka till det din villkorslösa kärlek.

Att ångra samhällelig programmering tar tid, och det krävs en vilja att göra det. Så när du ser dig själv eller känner att du motsätter dig något eller någon vet att du var programmerad att göra motstånd, snarare än att vara den du verkligen är som en varelse av villkorslös kärlek. Steg för steg, situation för situation och ögonblick för ögonblick kan du ångra samhällsprogrammering och vara den du verkligen är, och du kommer att göra dig själv och hela mänskligheten mer kraftfull samtidigt som du ökar din beredskap för t.ex. Kontakt.

Världen du lever i just nu är hur den är av en anledning, och den anledningen är din expansion, din tillväxt och allt som du ännu inte har att acceptera och omfamna. Allt tjänar dig, men det krävs ansträngning från din sida för att den tjänsten ska träda i kraft.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *