Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 april 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 april 2022

 

Hur man Växer Andligt från det som Händer Nu

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av att spåra er andliga utveckling när den relaterar till vad som händer i era liv, i er värld och i hela galaxen och universum. Naturligtvis finns det tillfällen när ni har vissa planetariska anpassningar på gång, och det finns tillfällen när ni har en förmörkelse eller fullmåne, och sedan finns det tillfällen när ni har globala händelser på gång. Och naturligtvis finns det tillfällen då ni har saker som händer i ert lilla hörn av universum, saker som påverkar er direkt och omedelbart.

Vi har märkt att ni tenderar att påverkas mer positivt av världens, galaktiska och universella händelser och att er utveckling sker smidigare som ett resultat av dessa händelser, även om de inte är vad ni skulle kalla positiva. När något händer där på Jorden som påverkar miljontals eller miljarder människor, men inte er individuellt och direkt, kan ni växa genom att få tillgång till mer av er medkänsla och ni kan rensa bort vad ni behöver för att rensa runt den händelsen eftersom ni inte har en stor röra att städa upp i ert eget personliga liv. När något händer er direkt tar ni inte den andliga utvecklingen lika snabbt, för det finns saker ni måste göra med handling, och det finns alla tankar ni har om vad ni kunde ha gjort annorlunda och hur ni kan förhindra detta från att hända i framtiden och så vidare.

Men när ni tar tillfället i akt för den andliga utvecklingen på grund av något som händer i era personliga liv, är det tillfällen då ni kan växa med stormsteg. Det är dock inte alla som utnyttjar möjligheten, och vad som händer är att den personen kommer att återskapa något liknande om och om igen, tills de tar steget framåt som är tillgängligt för dem. Närhelst något är närvarande i ert liv som är oönskat, ställ er själva den frågan: ’Hur tar jag den andliga utvecklingen från detta?’ Och när det inte finns något i ert liv som är önskat, ställ er själva samma fråga. Och när det inte händer något dramatiskt i era liv, kan ni också ställa er själva frågan: ’Hur växer jag andligt från den här platsen jag är på nu?’

Ni kommer att få ett svar. När man ställer en sådan fråga finns det alltid ett svar. Det finns vanligtvis flera svar, faktiskt, och de svaren kommer till er. Ni kan ställa er själva samma frågor när det händer något globalt, eller när ni blir medvetna om någon planetarisk inriktning som är på väg. Naturligtvis ser ni människor som samlas för dagjämningarna, solstånden, fullmånarna och så vidare och sätter intensioner, försöker skapa något nytt, försöker ta emot det de redan har skapat. Men om ni inte har någon att samlas med, gör det på egen hand.

Och ni kan alltid ställa in er på vad som händer i hela vårt universum som kan hjälpa er att växa andligt för att lägga till något till er lista över andliga gåvor och förmågor som ni har kunnat uppnå. Det finns alltid något ni kan få, och det finns alltid en möjlighet att växa om ni tar den. Ni kommer att upptäcka att ni inte behöver skapa något negativt i era liv för att få er att gå till nästa nivå av er andliga utveckling.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...