Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 mars 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 mars 2019

Den mänskliga andan ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är mycket imponerade över hur mänskligheten har kunnat ta så mycket på den här resan som ni har varit på sedan ni började inkarnera där på jorden. Ni har varit så motståndskraftig på de sätt som ni har kunnat bearbeta så mycket smärta och trauma och negativa känslor, och ni har fått mycket styrka genom dessa kamper, genom era hjärtesorger och krossade hjärtan.

Ni har blivit ett så imponerande kollektiv på grund av er villighet att hålla fast, trots ibland mycket hemska omständigheter och situationer. Vi är inte de enda som är imponerade av det faktum att ni fortfarande är där. Det finns många andra väsen i hela galaxen som har tagit del av den mänskliga viljan. Ni är sådana kapabla varelser, och ni visar hur vackra era själar är när ni möter motgångar.

Vi är förvånade över att det inte finns fler självmord. Vi är förvånade över att ni inte har en högre grad av narkotikamissbruk och alkoholmissbruk eftersom det är era typiska flyktvägar när saker blir alltför svåra. Men de allra flesta av er hänger kvar där nere. Ni håller ihop era kollektiv och ni hoppas på förändringar.

Nu har de av er som är uppvaknande hört om skiftningen i medvetandet under en tid, och många av er har levt genom förutsägelser och profetior när detta skulle ske, och ni sett dessa datum gå förbi er. Och ändå är ni fortfarande hoppfulla. Och sanningen är att ni skiftar. Ni är inte de enda som skiftar. Vi skiftar alla. Detta är ett universellt skifte. Detta skifte påverkar alla dimensioner och alla galaxer, och oavsett hur det kan se ut där på planeten Jorden, ni spirar upp, bokstavligen och bildligt.

Ni går till det förlovade landet. Det viktiga här är att ni hittar ett sätt att göra det mesta och bästa av resan ni är på. Ni kommer alltid att vara betjänade genom att leta efter möjligheten att uppleva glädje där på jorden. Det behöver inte bara vara smärta och kamp. Faktum är att när ni ser dessa omständigheter som möjligheter till tillväxt och expansion, så är det vad ni får ut av dem. Ni kommer alltid att ha nytta av att leta efter någonting som kan hjälpa er, och ni kommer alltid att dra nytta av att ni tror att allt tjänar er på något sätt.

Så var goda att bevara den mänskliga andan i er. Förbli hoppfulla och fortsätt att hålla fast vid att ni skiftar till ett bättre och högre frekvensområde. Ni är de som tar på er mest och har den svåraste tiden av det. Så kom ihåg det och gratulera er för att ni hängt kvar där under så många av era eoner och evigheter av tid. Och kom alltid ihåg att oavsett hur saker kan se ut, blir situationen där på jorden alltid bättre både energimässigt och vibrationsmässigt.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video of Me Channeling this Here

 

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...