Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 17 juni 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 17 juni 2021

 

Fler Effektiva Andliga Övningar

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket praktiska i vårt förhållande till vår andlighet. Vi har fortfarande andliga övningar som vi utför, även om vi är nionde dimensionella, icke-fysiska och kollektiva. Vi kan fortfarande uppleva en rad vibrationer och vi söker de högre. Det är därför vi säger att vi är väldigt praktiska. Vi är mycket effektiva varelser och vi vill använda vår förmåga att fokusera klokt, och det är därför vi ägnar så stor uppmärksamhet åt om något vi gör eller fokuserar på faktiskt höjer vår vibration och får oss att känna något vi aldrig har kände tidigare, föra oss närmare Källan, eller om dessa saker inte uppfyller dessa mål.

Vi vet att många människor använder tekniker, andliga övningar, för att det är de ni lärde er, eller för att de är de som fungerade åt er vid ett tillfälle. Ni kanske engagerar er i dem nu eftersom andra människor i er vänkrets gör det och ni vill bli inkluderade. Ni vill inte vara den udda personen ute. Det tjänar er mycket bra att undersöka vad ni gör alltemellanåt, för det är lätt att komma in i en rutin, en som har väldigt lite av den önskade effekten på er.

Och så, vi rekommenderar att ni är väldigt speciella om vad ni tränar andligt, och vi rekommenderar att ni är väldigt specifika med vad ni fokuserar på vid varje tillfälle. Nu är det särskilt bra att vara uppmärksam på er egen vibration, era val och vad ni fokuserar på, för allt påskyndas där i er värld och i hela universum. Allt kan och kommer till er i snabbare takt än vad ni är vana vid under den här livstiden, och det betyder också att era andliga övningar kan vara mycket mer effektiva än de någonsin varit tidigare.

Ni kan verkligen göra framsteg, få några önskade resultat ur det ni gör och få dem snabbt, för det har aldrig funnits en bättre tid än nu att vara andligt vaken och att använda det ni har lärt känna som effektivt. Men återigen rekommenderar vi er att utvärdera om något fortfarande är lika effektivt som det en gång var alltemellanåt. Det är också bara trevligt att komma ur spåret och vara lite mer spontan och lekfull, även när det gäller er andlighet. Det är så vi närmar oss vår, och därför talar vi av erfarenhet.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...