Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 augusti, 2018

Känn er stolta över de ni är!

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi är så väldigt stolta över var och en av er och vi vill väldigt gärna att ni också ska känna stolthet. Vi vill att ni ska känna den stoltheten, inte på grund av prestation, utan på grund av en erkänsla för vilka ni är. Ni behöver ingen speciell anledning för att känna att de ni är, är bra. Ni behöver inte ge er själva ett utvecklingssamtal. Ni förtjänar att känna att ni är bra, på grund av att ni är där och möter de kolossala förändringarna på planeten Jorden och får tillträde till mer och mer av de ni är för varje dag.

Ni tittar ofta på andra människor och jämför er med dem, eller så tittar ni på era mål för er själva och ni jämför var ni är i förhållande till dem. Dessa är sätten som ni bestämmer huruvida ni har någon som helst anledning till att vara stolta över er själva. Men, hur skulle det vara om ni kunde få fatt i den stoltheten som inte är egocentrisk eller narcissistisk och definitivt inte villkorlig?

Hur skulle det vara om ni kände stolthet, på grund av att ni bekräftar er själva för de ni är? Ja, vi medger att ni ibland glömmer. Ibland antar ni ett väldigt egoistiskt, sinnesorienterat och överlevnadsmässigt förhållningssätt till livet, men ni måste inse att alla dessa mekanismer är där, för att ge er en mänsklig upplevelse. De tar inte bort det faktum att ni är Källenergivarelser. Ni är villkorslös kärlek.

Om ni vill känna att någon aspekt av er själva är bra, så varför inte välja de två, istället för att jämföra er med andra som arbetar i samma område som er, istället för att titta på hur mycket pengar ni tjänar, var ni bor, vilken sorts bil ni kör och så vidare? Det finns så mycket gott inom er och ni kan känna er väldigt nöjda med vad som finns inuti er.

Vi uppmuntrar er till att göra så. Vi uppmuntrar er till att titta inombords, för att få känslan för vilka ni är. Sluta titta utanför er själva, eller efter bevis i den fysiska världen. Alla bevis ni behöver finns precis där, inom er, väntandes på er att känna det. När ni gör det, kommer ni att ha varje tänkbar anledning till att känna er stolta över vilka ni är.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ansluta till er.

Översättare:

Marie SiljaYou may also like...