Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 oktober 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 oktober 2019

 

HUR VI VET ATT NI SKIFTAR– DET 9:E DIMENSIONELLA RÅDET

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med de framsteg som vi ser er alla göra på jorden och ändå kommer vi att fortsätta erbjuda vår hjälp. Vi erbjuder er vår hjälp, inte för att vi tror att ni behöver den. Vi erbjuder vår hjälp eftersom vi tycker om att vara en del av något så stort som det skifte som det ni gör. Vi har nämnt tidigare att vi också gör skiftet, men vårt skifte är mycket mindre intensivt och betydande än ett skifte från ett tredimensionellt frekvensområde till ett femdimensionellt frekvensområde.

Ni gör ett gigantiskt språng framåt och utvidgningen av ert medvetande är något att beskåda. Och så, vi gillar att delta i så mycket vi kan, inte för att vi vill ta något av äran, utan för att vi gillar att veta att vi har ett syfte och vi vet att ni alla kommer att dra nytta av vårt perspektiv och vår erfarenhet. Det är något mycket glädjande med det och vi vet att de av er som mottar den här sändningen kan relatera till det vi talar om här.

Ni är de som tycker om att vara till tjänst för att ni vill vara i tjänst. Ni glädjer er åt att se andra lyckas och att vara en del av rörelsen framåt i någon annans resa. Vi vet att detta är sant från era ord, era handlingar, era tankar och från de frågor ni ställer oss.

Önskan att de av er som är vakna måste vara till tjänst är en av orsakerna till att vi är mycket nöjda med era framsteg. Det visar att ni har utvecklats bortom punkten att bara vilja överleva eller bara att era familjemedlemmar ska överleva. Ni har utvecklats bortom att ni bara vill få så mycket saker ni kan få och leva ett fritidsliv och det indikerar för oss hur långt ni har kommit.

Nu, som vi säger detta, inser vi också att det fortfarande finns ett antal av er som inte känner att ni gör tillräckligt eller att ni vet exakt vad ni ska göra. Och till er vill vi säga att det är okej för er att bara fortsätta att fokusera på utvidgningen av ert medvetande. Vi vill säga till er att ni gör gott genom att skicka ljus och kärlek till de platser där ni vet att det är mest behov av det och vi vill säga till er att majoriteten av det ni tänker göra för era medmänniskor har ännu inte kommit. Ni kommer att hitta er i positioner där ni kommer att få människor som kommer till er som söker efter era råd och era tröstande ord och kramar och ni ger gladligen alla dessa saker.

Ni är anledningen till att vi känner oss så säkra på resten av mänskligheten och deras resa. Det beror på att de har de av er som är vakna att lita på när de går igenom deras uppstigningssymtom eller de har erfarenheter som de inte kan förklara. Och så ser vi er som förlängningar av oss. Vi ser er som markbesättningen som kan sätta ord och handling på det som vi vill ge och vi ser fler och fler av er agera från den plats där ni vill hjälpa varje dag och ingenting ger oss mer glädje än att bevittna det.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...