Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 juni 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 juni 2022

 

Hur Man Bemästrar Konsten att Manifestera

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har undersökt det mänskliga sinnets sätt ganska länge, och det är vår känsla att ni måste tröttna på att leva era liv ur ett så begränsat perspektiv som det som ert sinne ger er. Ni måste vara redo att gå från att vara sinnesorienterade till att vara hjärtcentrerade, för att vara i ert huvud är tröttsamt. De flesta av er kan minnas att ni kände er fysiskt utmattade efter att ha gjort ett stort prov i skolan, och det beror på att ni var tvungna att spendera all den där mentala energin som är så dränerande för vilka och vad ni verkligen är som en varelse av ljus och kärlek.

Nu måste det vara ett beslut att flytta från huvudet till hjärtat, och det måste vara ett beslut som ni fattar om och om igen. Det bästa sättet att börja er dag där i det fysiska är att få ner ert medvetande i ert hjärtrum, och hålla det där genom att andas in i den upplevelsen. Ni vill andas in i det ljuset och kärleken som ni känner i ert hjärta. Ni vill utöka den känslan så att ni startar er dag på rätt sätt. Vi har sagt till er gång på gång att det inte är dags att övertänka och analysera vad som händer där på planeten Jorden. Nu är det inte läge att argumentera med varandra om vem som har rätt. När ni gör det använder ni en del av er själva som är mycket begränsade och bara kan se genom en mycket begränsad lins.

Försök istället att närma er andra och ert liv i allmänhet från ert hjärta. Led med ert hjärta. Kom från ert hjärta. Tala från hjärtat. Och märk hur ert liv förändras till det bättre, omedelbart. Med ert sinne försöker ni alltid lösa ett annat problem. Ni försöker komma på något. Ni vill att livet ska vara förutsägbart och kontrollerbart, för då kommer ert sinne och ert ego att känna sig trygga. Men om ni istället använder det hjärtcentrerade förhållningssättet till livet blir ni lyckliga. Ni kommer att hitta vad det är ni letar efter eftersom ni kommer att vibrera er dit.

När ni är i ert huvud kan ni vara helt omedvetna om er vibration. Ni kan vara omedvetna om vad ni känner, och det tjänar er inte. Det är så ni upprätthåller samma problem som ni har där på Jorden i generation efter generation. Var villiga att spendera en del av dagen med att bara sitta utan elektronik någonstans nära er, och fokusera på vad ni kan tona in er på när ni är hjärtcentrerade, öppna, mottagliga och ivriga efter att se vad universum kan släppa precis utanför dörren. Det är så ni blir en andlig mästare. Det är så ni behärskar den fysiska världen, och det är så ni behärskar konsten att manifestera, som vi vet att ni alla är väldigt intresserade av att bemästra.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...