Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 maj 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 maj 2022

 

Ni är Stjärnfrön & Galaktisk Markpersonal

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har varit i denna galax så länge, och vi har kunnat skapa kopplingar från varelser i varje stjärnsystem, naturligtvis inklusive ert. Vi har kunnat fastställa att ert stjärnsystem, och er planet specifikt, är en underbar representation av alla energier som vi någonsin har mött.

Nu, blandningen av energier som ni har där i er värld är just det som gör det så utmanande att vara där. Ni har inte bara tillgång till alla trauman, alla känslor, alla misslyckanden i de andra stjärnsystemen, utan ni behöver också hitta ett sätt för alla dessa olika energier att samexistera harmoniskt. Och fram till denna punkt i mänsklighetens historia där på Jorden, har ni inte kunnat uppnå detta höga mål. Ni har aldrig haft världsfred med en total avsaknad av mellanmänskliga våld, och ni kanske tror att det gör mänskligheten låg på den galaktiska totempålen, men det gör det inte.

Och anledningen till att det inte gör det är för att ni alla har tagit på er så mycket att bokstavligen ingen förväntade sig att ni skulle vara i en plats för världsfred vid denna tidpunkt i er evolutionära historia. Vi känner oss alla ansvariga för kaoset och oenigheten där på er planet eftersom vi alla bidrog med vår energi i den medskapande evenemang som placerade kännande liv där på planeten Jorden. Och så, ni behöver inte alls känna att ni ska göra allt själva. Ni kan ta tyngden från era axlar och låta galaktikerna hjälpa till, eftersom vi alltid var menade att vara en del av processen för att uppnå världsfred på Jorden.

Och när vi hänvisar till oss själva talar vi om alla oss som kommer från andra stjärnsystem. Jordexperimentet är vårt ansvar, och de av er som är där i köttet är markpersonalen. Ni är stjärnfröna. Ni är ljusarbetarna. Ni är förändringskaparna för detta galaktiska experiment, och vi och de andra som vi är era hjälpare från långt, långt borta. Vi ber er att luta er mer mot oss och inse att vår hjälp inte är inblandning; det är samarbete. Det är medskapande, och det är på tiden att de av oss i andra stjärnsystem och andra dimensioner tar en större roll i skapandet av världsfred där på Moder Jord.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...