Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 mars 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 mars 2022

 

Hjälp Arkturierna att Reparera 5D Kristallina Griden

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har letat efter en väg in till det kristallina energinätet som ni som är vakna har varit med och skapat under en längre tid. Vi skulle älska att uppleva det själva, men som nionde dimensionella varelser är det utmanande för oss att verkligen uppleva något som är fem dimensionellt. Vi vill ha den upplevelsen av det som ni alla gör, och vi vill hjälpa till. Och så har vi varit i färd med att rekrytera många av er som tar emot denna överföring.

Vi ger er vår rekryteringsplan när vi träffas på astralplanet, och de allra flesta har accepterat vårt förslag. Nu förstår vi att de flesta av er inte kommer ihåg era astrala resor. Det är därför vi ger er denna information och bekräftelse via kanalen här att ni har blivit rekryterade, och att ni har accepterat vårt förslag.

Låt oss nu gå igenom detta erbjudande medan ni är medvetna och vakna i era fjärde dimensionella kroppar. Det vi har bett om är frivilliga att höja er vibration tillräckligt högt medan ni är i det medvetna vakna tillståndet, så att vi kan uppleva mer av det fem dimensionella kristallina energinätet genom er, och så kan vi hjälpa till att göra några reparationer.

Reparationer behövs vid denna tidpunkt för att nå befolkningen som fortfarande ej är uppvaknade och som behöver förlita sig på detta kristallina energinät för de energierna som kommer att hjälpa dem att vakna inom en mycket nära framtid. Allt vi behöver från er är att sitta medan ni håller i avsikten att höja er vibration och öppna er för oss och vårt medvetande, samtidigt som ni känner er koppling till det fem dimensionella kristallina energinätet som ni har där på Jorden.

De mycket få som har tackat nej till denna inbjudan har gjort det på grund av en önskan att arbeta på det energinätet utan hjälp, utan hjälp av högre dimensionella varelser. Vi vet att ni har tillgång till alla vibrationer, alla energier, alla frekvenser, och vi applåderar de som vill anta utmaningen att reparera nätet själva. Vi förstår också att för ett fåtal utvalda av er som tillåter energierna från alla andra varelser kan utlösa ett trauma.

Nu har ni fortfarande möjlighet att acceptera eller tacka nej till den här inbjudan, och vi förstår. Vi vill inte alls framstå som påträngande. Vi skulle aldrig vilja pressa någon att göra någonting. Så kommer inbjudan att förbli öppen och ni som är ivriga att jobba med oss ​​kan börja direkt.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

You may also like...